Geweldig!

Snelle levering en een super mooie stoel voor een prima prijs! Echt een aanrader!

Geweldige service

De stoelen zijn kwalitatief echt goed! Wij hebben meteen na een telefoontje een nieuwe stoel gekregen omdat een stoel defect was. Wij genieten als gezin enorm van de stoelen. Het zijn zware stoelen die erg comfortabel zitten!

Top en snel

Mooie meubels snel leverbaar

Eetkamerstoelen gekocht goed en niet duur snel leverbaar

Top Top Top

Top kwaliteit super tevreden met mijn stoelen die ik bij jullie heb besteld!

Verkoop verliep vlot, maar verder contact slecht

Bij thuiskomst heb ik enkele fabrieksfouten geconstateerd, heb Hermanshome hierover gemaild,helaas geen reactie. Ook telefonisch zijn ze berijkbaar.

Mooie meubels en goede service

Mijn stoelen zaterdags geleverd, zie ik zondags een klein sneetje in de stof. Geen probleem en ben het smiddags nog om mogen ruilen. Lekkere dikke geveerde zitting

Mooie producten / snelle levering!

Mooie producten, snelle reactie/levering!

Helaas geen poederroze

Mooie stoelen, alleen de kleur was niet poederroze. Veel donkerder helaas. Na 2 weken toch maar verkocht via Marktplaats aangezien de originele verpakking weg was. Kon helaas niet aan de kleur wennen. Wel prima levering en stoelen

Zeer goede ervaring

Aardige medewerker en werd snel en goed geholpen

Prachtige stoelen

Zeer mooie stoelen voor een mooie prijs.

Vriendelijk personeel, vakkundig, alles zelfgemaakt, heel mooi materiaal. Keurig op tijd thuisbezorgd. Echt een aanrader!

Vriendelijk en goede service

Prima producten voor mooie prijs. Alles prima geregeld.

Top ervaring

Snelle levering. Goede service. Top kwaliteit stoelen.

Aanrader, mooie spullen.

Ik zou hermanshome aanraden om de meubels. Je word netjes gebeld over de levering en elke tijden. Contac via e-mail gaat soepel. Telefonisch zijn jullie wel heel slecht te bereiken. Ik moet een paar dagen blijven bellen voordat ik iemand aan de lijn heb. Dat is heel jammer.

Plus que satisfaite, 100% qualité/prix, livraison rapide et dans les delais.

Satisfaite à 100% de mon achat, livraison rapide. J'aurais souhaité que vous des chaises hautes dommage que vous ne les faites pas.

Vriendelijk en keurig geholpen.

Netjes op tijd geleverd volgens afspraak.

Mooie eetkamerstoelen heel blij mee

Levering op afspraak, goed verpakt en supermooie stoelen voor een supermooie prijs, heel blij mee

Goed geholpen ,fijne zaak.

Fijne zaak op tijd afgeleverd,mooi verpakt.

Super voordelige prijzen, vergeleken met andere winkels. Personneel is heel goed en behulpzaam. Een aanrader!!!

Goed.

Wel moeilijk bereikbaar voor vragen.1 stoel is stuk kijk wel even.verderprima.

FANTASTICHE SERVICE

FANTASCHTISCHE SERVICE van Hermanshome nog nooit eerder meegemaakt 6 weken geleden Hermanshome gemaild met de vraag om een tip om onze stoelen te maken waarvan de poten en leuningen loszaten wat wij zelf niet voor elkaar kregen. Hermanshome ook verteld dat wij ze 2ehands gekocht hebben. De gouden tip was wij komen ze ophalen en dan gaan wij de stoelen in het atelier maken. Helaas konden ze niet meer gemaakt worden. Gisteren stond de chauffeur voor de deur met 6 nieuwe stoelen hoe fantastische service is dat. Wij zijn er heel blij mee Hermanshome. Dank jullie wel voor deze geweldige service.

Supersnelle levering!

Veel waar voor je geld. Mooie stoelen gekocht,zeer zorgvuldig verpakt en supersnelle levering. Top!!

Mooie kwaliteit super!

4 eettafel stoelen besteld. 3 dagen later netjes gebeld. Dat het zondags werd bezorgt. Keurig bedrijf!

Was een misverstand

We hebben stoelen besteld op 10 november. En betaald trouwens. En vandaag mijn man wilde kijken wanneer komen ze onze stoelen brengen? En... wat denkt u? Het staat.... er is geen bestelling. Was een misverstand, er zal as zondag geleverd worden. We wachten af.....

Maxwellstraat 53

3316 GP Dordrecht