Super, vrijdag besteld, zondag in huis! 1 na levering gehad na een kleine beschadiging, werd direct opgelost. Stoelen zitten heerlijk en zijn práchtig! Bedankt en zeker aan te raden

Heel tevreden

Mijn stoelen heb ik donderdag avond besteld en maandagochtend werden ze al geleverd Keurig verpakt werden zelfs naar binnen gebracht door de bezorgers ik woon twee hoog Heel tevreden en blij met mijn mooie stoelen

netjes en goed bezorgd

Super en mooie kwaliteit stoelen

Mooie stoelen besteld en super kwaliteit en snelle service

Goede service en prijs- kwaliteit verhouding

Via internet kwam ik terecht bij Hermans Home, ik ben zelf op een zaterdag langs geweest en ze hadden een goedgevulde voorraad. Aardige medewerkers en kon direct betalen per bank. Zelf kon ik maar 3 stoelen meenemen en in de week erna had ik de laatste stoel meegenomen. De medewerker herkende me nog en heeft de stoel ingeladen. Prima service! De stoelen zelf zijn mooi en zitten goed, we zijn er erg blij mee.

Prima, snelle levering

Prima, snelle levering en service gericht

Geweldige en snelle service

Wij hebben 4 stoelen gekocht bij Hermans in de winkel. Hier wordt je gastvrij en vriendelijk ontvangen door aardige mensen. De levertijd van de stoelen was een paar dagen. Een week later heb ik 2 stoelen bij besteld en ook die waren binnen een week geleverd!! Super service van Hermans!!

Zeer goede evaring

Super mooie stoelen besteld , werden binnen 1 week geleverd ,ben zeer tevreden

Geweldig!!

Snelle service en zeer tevreden met de aankoop!!

Prachtige stoelen

Prachtige stoelen, staan mooi bij ons nieuwe interieur en zeer snel geleverd! Heel fijn!

vriendelijk, garantie werd netjes uitgelegd, betaling was prima, contact en bezorging. Ik ben erg happy met mijn mooie eetkamerstoelen. Zeker aan te bevelen!

Duidelijke website. Ben heel erg blij met de mooie eetkamerstoelen. Netjes volgens afspraak geleverd.

Hele vriendelijke mensen

Wil jullie tog even de complimenten geven van het te woord staan aan de telefoon tot de levering toe . Hebben meerdere malen gebeld (Jullie zullen wel gek geworden zijn van ons )over wanneer de stoelen weer Op voorraad zouden zijn ten alle tijden vriendelijk te woord gestaan Ook de complimenten voor de meneer die ze heeft afgeleverd super vriendelijk Wij zijn er heel blij mee en gaan dit zeker verder vertellen Als jullie ooit in de bankstellen gaan doen of we hebben nieuwe stoelen nodig weten we jullie zeker te vinden echt super bedankt ze zijn prachtig !!! Raden iedereen aan om hier mooie prijs kwaliteit stoelen te kopen

Super klantvriendelijk

Super professioneel en klantvriendelijk

Goede service, snel contact, snelle levering

Mooie producten! Vriendelijk personeel, snel contact over de leveringsdatum en snelle bezorging. Kan het iedereen aanraden. Super blij met mijn eetkamerstoelen.

Bozorger perfect optijd

Goede kwaliteit Duidelijke afspraak Netjes geholpen

Mooie stoeltjes super service.

Ik heb de stoeltjes via internet besteld,zonder ze in 't echt te hebben gezien. Maar er nog geen moment spijt van gehad. Ik krijg er ook veel positieve reacties op.. Kortom een aanrader. Ook als er vlekken op komen,je veegt ze er zo af. De stoeltjes zijn binnen een week bezorgd.

Supper

Alles goed geregeld. Snelle levering

Prettig! Komen afspraken na.

Super tevreden

Snelle levering en de stoelen zitten heerlijk. Werd kort na het bestellen al gebeld om een afspraak te maken om te leveren.

Goede kwaliteit stoelen en top service!

Uitstekend!

top service

snelle levering en mooie en goede kwaliteit stoelen ik ben weer happy

Tevreden!

Goede, snelle service.

Top stoelen.

Beperkte voorraad, kleine showroom maar dat maakt de keus wel makkelijker. Mooie stoelen. Mooie stoffen. Ben erg blij met mijn aankoop. En de levering is verrassend snel. Binnen 5 dagen stonden ze in mn huisje. Zeker de moeite waard om een keer te gaan kijken.

Maxwellstraat 53

3316 GP Dordrecht