Geweldige service

Heel mooie stoelen gebracht heel behulpzaam de bezorger

Mooie stoelen

Stoelen gekocht bij Hermans Home, vriendelijke mensen en behulpzaam, stoelen zijn erg mooi al zijn ze iets anders van kleur als op de site maar niet storend ofzo.

Eetstoelen drancy velours zwart

Afwerking is slecht schroefgaten om de poten te bevestigen zitten niet recht, je kan beter iets meer uit geven en originele van richmond halen, verder wel oke

Top zaak met top service!!

Ik ben in de winkel geweest om de stoelen die ik op de website heb gezien te bekijken. Wat een top service in tegenstelling tot alle andere winkels waar ik ben geweest gedurende onze verbouwing thuis. Ik heb de stoelen meteen aangeschaft, en ik ben erg tevreden. Goede kwaliteit voor een geweldige prijs. Wij hebben niet laten bezorgen maar moet ook zeggen dat ik verrast was over de bezorgkosten! (20 euro van Dordrecht naar Rotterdam!!) ik heb 100 euro bezorgkosten betaald aan een andere winkel op 5 minuten afstand!!! Jullie verdienen echt 5-sterren!

Super blij met onze prachtige stoelen. Snel besteld , goeie levering en zitten super

Super !!

Donderdagavond besteld en maandag ochtend half 9 geleverd !! Prima stoelen voor weinig geld.

snele levering en klantvriendelijk.

Nette mensen komen afspraken na en leveren snel.

Tevreden met aankoop en netjes geholpen. Stoelen werden naar de auto gebracht . Zeer tevreden

Niks mis mee

Mooie producten

Levering was snel mogelijk. Goed en eerlijk advies in winkel.

Superr !!

Hele mooie eetkamer stoelen besteld !! Kwaliteit en prijs verhouding super

Snelle levering! Mooie eetstoelen

Super snelle levering

levering en contact ging allemaal goed ben zeer tevreden met mijn nieuwe eettafel en stoelen

Top bedrijf met uitstekende service

Begin mei stoelen bij Hermans Home gekocht. Binnen 3 dagen gebeld dat zij dezelfde week de stoelen kwamen leveren. Wij zijn zeer tevreden over Hermans Home, vandaar ook het cijfer 10!

Mooie kwaliteit voor een keurige prijs

We zochten mooie eetkamer stoelen bij onze nieuwe eetkamer-tafel. Zeer mooie gevonden bij Herman’s Home en zeer concurrerend geprijsd. Online besteld en 3 dagen later (zelfs op zondag) netjes thuis bezorgd. We zijn bijzonder tevreden over het assortiment, bestelproces en natuurlijk de stoelen!

Vandaag mijn nieuwe stoelen binnen gekomen! Ben er ontzettend blij mee! Goede kwaliteit en dat voor die prijs👌

Mooi maar niet perfect

Mooie stoelen maar ze vallen snel achterover omdat de ring op de achterleuning te zwaar is. Verder zitten de merktekens niet mooi recht op de achterkant geplakt terwijl ze wel heel aanwezig zijn. Verder worden ze niet binnen gebracht. Dus je moet niet te kieskeurig zijn.

Super mooi en zachte stoelen

Mooie stoelen, pas perfect in me eethoek en zitten echt comfortabel 👌

Top stoelen

Snelle levering, alleen monteren klopte niet helemaal met de schroeven

Super mooie stoelen, snelle levering en goede service

Mijn lievelingsstoelen besteld en ze belden van te voren persoonlijk even op hoe laat ze het de volgende dag zouden brengen. Goede communicatie, erg prettig! Ben onwijs blij met de stoelen, mooi van kleur em goede prijs-kwaliteit! Top!

Geweldige service!

Stoel was snel geleverd. Persoonlijk contact was erg fijn!

Toppie

Snelle levering. Voldoet aan onze wensen

Ziet er goed uit, klantvriendelijk goed,

Vriendelijk en klantgericht, 5 stoelen gekocht, zien er zeker leuk uit !

Perfecte afhandeling

Ik vond het een gok om online te bestellen toch gedaan zaten te ver weg maar binnen 10 dagen geleverd en zijn echt mooi ook een topkleur poeder roze helemaal verliefd hoop dat ze lang mooi blijven

Maxwellstraat 53

3316 GP Dordrecht