Super service

Alles was perfect klantvriendelijk. En super kwaliteit en snel binnen

Echt hele mooie stoelen en zeer goede service

Zeer mooie stoelen voor een hele goede prijs en goede service

Goede service, snelle afhandeling

Prachtige stoelen. Prima

Mooie stoelen

Zeer mooie stoelen en snelle service Alleen een beetje raar dat je bij betaling geen bon krijgt at je betaalt heb

Goede service, goede prijs, stoelen zitten heerlijk.

prima service, nette bezorging. stoeltjes zien er prachtig uit.

prima service, nette bezorging. stoeltjes zien er prachtig uit.

Top!!

Ben super blij met mijn stoelen en iedereen die ze heeft gezien is er verliefd op!

Geweldig mooi .

Mijn eethoekstoelen staan gewoon geweldig mooi super service netjes correct stoelen zo keurig afgewerkt zal ook zeker mn vrienden en familie aanbevelen Ben er ontzettend blij mee Ik weet nu waar ik terecht kan zal zeker niet mn laatste aankoop zijn .

Wat een super service, vriendelijke mensen, bij Hermans Home

Onze ervaring is een dikke 10 voor Hermans Home. Vanaf het aan kopen tot aan de levering . een stoel was kapot dit bij de levering niet gelijk op gevallen. Na een telefoontje naar Hermans Home zonder problemen de stoel omgeruild de week er na. Ook het contact verliep super goed en snel. Binnen 24 uur reactie op je email. Hermans Home zou ik zeker aan bevelen bij mijn familie vrienden of kennissen . Top bedrijf !!!!!

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Snelle service , blij met de mooie stoelen . Betaalbaar 👍

Stoelen binnen 1 week geleverd. Zou tussen 8&10 bezorgd worden klokslag 8 stonden ze voor de deur👍

Prima, zeer snelle levering, goede prijs/kwaliteit

een 10 geef ik nooit :)

Mooie stoelen en snelle levering

Via de site besteld en snelle levering was mogelijk. Ben heel blij met mijn mooie stoelen.

Top bedrijf

Stoelen besteld . Volgende dag uitgeleverd 😉 Top , wij zijn er zo blij mee 👌. Echt een aanrader 👍

Prachtige stoelen

Stoelen zijn precies zoals op de foto. Snel geleverd. Keurig verpakt. Prachtige kwaliteit en zitten TOP. Jammer dat jullie geen bankstellen verkopen.

Prachtige stoelen!

Ben tevreden met de stoelen. Goede communicatie met verkoper.

Super blij met mn nieuwe stoelen

Super mooie stoelen voor een mooie prijs!

Top Service

I am happy with my chairs, they look amazing, their service is really nice, the delivery is fast. As for the quality hmm, i feel like the chair bottom is empty when you seat on and they are slippery. Thats my feeling, but somehow comfortable.

Mooie stoelen, snelle bezorging

De stoelen die ik heb besteld zijn erg mooi, goed afgewerkt en werden snel bezorgd, na telefonisch overleg betreffende de tijd en dag. Enige minpuntje is dat de kleur werd omschreven als taupe maar die kleur zie ik er niet in. Eerder beige. Maar gelukkig vind ik deze kleur ook mooi.

Mooie stoelen voor een goede prijs

We zijn in het magazijn langsgegaan om de stoelen te bekijken en indien OK meteen mee te nemen. Stoelen zagen er prima uit, zeker voor de prijs. We zijn prima geholpen de 6 stoelen in de auto te krijgen. Er zelf voor gekozen deze ongemonteerd mee te nemen. Montage was erg eenvoudig.

uitstekend

Prima service en volgens afspraak keurig op tijd geleverd

Boven verwachting

De stoelen zijn naar wens qua kleur en vorm elders zijn ze 2 keer duurder. Dennis was ontzettend aardig en behulpzaam dank je wel daarvoor.

Heel netjes ingepakt en snelle levering!

Mooie en kwalitatieve stoelen!

Mooie stoelen, snelle service, top!

Stoelen online besteld, daarvoor in de winkel gaan bekijken..alleen in een andere kleur. De kleur die ik wilde kwam anderhalve week later online...dat klopte ook. Besteld op donderdag, zaterdags bezorgd in Arnhem voor een prikkie. Goed ingepakt. Kleur klopte. Super mooie stoelen voor een goede prijs. Kwaliteit echt mooi en ook de afwerking! Zitten super! Zal jullie aanbevelen. Bedankt!

Maxwellstraat 53

3316 GP Dordrecht