Hele goede service!

Mooie en stevige eetkamerstoelen ontvangen. Ik werd netjes op de hoogte gehouden over de dag en tijdstip van levering. Echt een aanrader!

Snelle levering, super mooie en fijne stoelen voor n mooie prijs

Goede service & product

Goede communicatie, snelle levering, heldere informatie mbt levering datum & tijd. Zeer tevreden over onze stoelen, scherpe prijs kwaliteit verhouding. Wij raden deze zaak zeker aan!

Top mooie spullen

super mooi kwaliteit. Alleen jammer dat je het zelf uit het busje moet komen halen.

Snelle levering, goeie kwaliteit en op vragen supersnel antwoord

Super ervaring. Echt zulke mooie stoelen.. En dat voor zo leuke prijs.. Dik en dik tevreden .

Vriendelijke personeel. Super mooie stoelen die betaalbaar zijn.

Mooie stoelen snel leverbaar. Kwaliteit van de stoelen goed. Stoelen zijn betaalbaar.

Snelle levering (op zondag) Volgens aangegeven dag en tijd . Stoelen staan prachtig. Ik heb ze ongezien besteld op recensies afgegaan, spannend maar tevreden met de aankoop. De stoelen voelen echter lichter dan dat ze er uit zien , dus hopen dat de kwalitijt zich over de jaren zal bewijzen ! Vooralsnog zal ik Hermans home zeker aanbevelen !

Snelle levering...mooie kwaliteit

Mooie stoelen ...goede kwaliteit

Zeer goede service

Eetkamerstoelen besteld maar de kleur paste niet bij de rest van mijn interieur. Zonder probleem kunnen ze worden omgeruild binnen 1 week. Uitstekende service en niet te vergeten de stoelen zijn zeer mooi.

Perfecte prijs/kwaliteitsverhouding

Zeer snel geleverd en mooie stoelen!

Goede kwaliteit

Ik ga weer bestelen bij jullie super mooie stoelen

Goede kwaliteit

Mooie stoelen en zitten heerlijk

Top service!!

Top service!! Ben een moeilijke kiezer want ze hebben heel veel mooie’s staan!! Maar ze kijken en denken met plezier mee! En geven ook eerlijke mening! Ben super blij met mijn stoelen! Je hebt echt waar voor je geld!! En raadt dus ook iedereen aan om hier zeker een kijkje te nemen!

prima service

Ik had 1 stoel nodig en die was nog precies op voorraad, dus direct besteld. Ik werd gebeld door het bedrijf dat deze stoel transportschade had opgelopen en ze deze niet zo aan mij wilden leveren. Over een maand zouden deze stoelen weer op voorraad zijn, of ik het erg vond als de bestelling wat vertraging op zou lopen? Ik vond dit heel erg netjes van dit bedrijf! En een maand later kwam mijn stoel keurig aan. Uiteraard hebben ze van te voren even gebeld op welke dag de stoel geleverd zou worden. Geweldige service dus! En perfecte communicatie tussen het bedrijf en de klant! Ik zou hier zeker weer iets bestellen!

Toppers

Super service En ook handig als je bij levering kunt betalen Een dikke 10 verdienen ze

Goede kwaliteit stoelen

Mooie stoelen goed verpakt alleen een nadeel dat de bezorger ze voor de deur afleverde ik woon appartement met direct lift toch moest ik naar beneden komen om stoelen op te halen dat vind ik wel raar maar de leveringstijd was prima

Super mooie stoelen

Zo blij met mijn.stoelen,Precies wat ik.zocht.Geholpen de stoelen in de auto te plaatsen.Kom zeker.nog een keer terug.

Super service en prachtige stoelen!!

Vrijdag besteld, zaterdag reeds geleverd op het uur dat was afgesproken.

Snelle levering en perfecte stoelen.

Snelle levering en perfecte stoelen.

Prachtige stoelen en tafel voor een mooie prijs

Kleine showroom met vriendelijk behulpzaam personeel. Goeie kwaliteit spullen voor een scherpe prijs. Zeer snelle levering. Ga ook mijn eettafel bestellen. Aanrader!!!

comfortabel

top service, goede kwaliteit ( tot nu toe) ik ben echt tevreden met jullie stoelen.

Alles was snel geregeld en geleverd.

Een hele prettige ervaring

Vriendelijk en behulpzaam, en prachtige eetkamer stoelen.

Zeer goede service

Zeer goed service. De stoelen zijn de volgende dag, op zondag, thuis bezorgd!!

Maxwellstraat 53

3316 GP Dordrecht