Pluspunten

Snel, duidelijk en vriendelijk! Echt ontzettend blij met mijn geleverde stoelen

Geen!

Pluspunten

Naar mail contact te hebben gehad waren de stoelen ineens uitverkocht. Telefonisch contact gehad en kon toch nog de stoelen bestellen die ik graag had willen hebben. Levering stond op 29 mei, levering was iets vertraagd en werd hier netjes over gebeld. Bezorging ook volgens afspraak. Dankjewel Hermanshome voor de prachtige stoelen!

Pluspunten

Eetkamer stoelen binnen gekregen. Zijn prachtig en helemaal naar wens. Bezorging exact op afgesproken tijdstip door vriendelijke chauffeur

Eigenlijk geen

Pluspunten

Goede service niets was teveel Garantie gevalletje was snel verholpen.

Embleem onder aan de stoel valt er binnen een week van af alle 6 Komt niet over als een winkel/showroom

Pluspunten

Vriendelijk geholpen, Stoelen snel geleverd en netjes ingepakt.

Pluspunten

Goede service , top jongens

Pluspunten

service, prijs, aftersales

nvt

Pluspunten

De communicatie verliep goed en mijn e-mails werden snel beantwoord. Ik vond het alleen jammer dat ik, vanwege een vakantie van Hermans Home, mijn stoelen iets later binnen heb gekregen. Op de site las jk dat er snel geleverd kon worden en verder niet dat dit nu iets langer zou duren. Om dan achteraf te horen dat ze met vakantie zijn was best een beetje teleurstellend. Zij hebben wel contact met mij onderhouden en excuus aangeboden. De stoelen zijn daarna op de afgesproken datum stipt op tijd geleverd! De stoelen zijn echt prachtig en zien eruit zoals op de foto! Erg chic en van goede kwaliteit. Ik zou zo weer bij ze bestellen.

Pluspunten

Snelle levering op de aangegeven tijd. Mooie degelijke kwaliteit stoelen. Aardige bezorger , pakte de stoelen netjes uit . Een aanrader hoor !

Pluspunten

Bezorgen ook op de zondag!

Pluspunten

Goede levering van mooie stoelen voor weinig geld!

Zorg dat de levermelding niet in de spambox van klanten beland

Pluspunten

In een woord: SUPER! Goede communicatie, prachtige stoelen, goede service en snelle verzending/bezorging.

Het duurde wel meer dan 5 werkdagen..

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Telefonisch bereikbaar zijn. Het is niet handig dat je geen telefonisch contact kan hebben met jullie.

Pluspunten

Snelle levering. Geen poes pas. Goed geholpen en spullen op voorraad. Iemand met verstand van zaken.

Pluspunten

Hele snelle levering!

De stoelpoten zijn niet erg stevig. Hebben ze al een aantal keer aan moeten draaien..

Pluspunten

Alles verliep prima, stoelen zijn net zo mooi als op de foto. Wij zijn er erg blij mee

Een sms wanneer bezorging verlaat is

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Echt een goede service ik kan niet anders zeggen!!!

ls je druk bent kijk je niet op de mail ,en met een belletje zorg je dat je zeker thuis bent.

Pluspunten

Levering binnen een week. Netjes op de aangegeven tijd geleverd. Onderling contact prima.

Pluspunten

Flexibel, laagdrempelig, open.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Deze kan ik niet geven heb namelijk nog niets mogen ontvangen

Ik heb nog niets ontvangen helaas, ik zou adviseren om doordeweeks ook te bezorgen. Ik ben erg benieuwd hoe de stoelen er nu daadwerkelijk uit zien!

Pluspunten

Geweldig bedrijf,en gebracht op zondag,wie doet dat nou. En erg blij met die geweldige stoelen

Pluspunten

Keurig op tijd Vriendelijke behulpzame chauffeurs En prachtige stoelen

Pluspunten

Erg mooie stoelen goede kwaliteit. Ik ga hier zeker terug als ik ooit nieuwe stoelen nodig heb!

Maxwellstraat 53

3316 GP Dordrecht