Pluspunten

Snelle en keurige afwikkeling

Pluspunten

Ik heb een tafelset gekocht voor een hele mooie prijs! Kwaliteit is super goed! Ik ben er zo blij mee!!! In vergelijking met andere winkels is Hermans Home erg goedkoop en heel mooi kwaliteit! En erg klantvriendelijk!!!! Wat een service! Nog een keer heel erg bedankt voor mijn mooie tafel en stoelen! Geweldig!

geen eigenlijk.

Pluspunten

Bedankt voor deze snelle levering en klantvriendelijke verkoper. Prachtige producten voor deze prijs

Geen, wij hebben zeer positieve ervaring gekregen! Bedankt

Pluspunten

Alles volgens afspraak. Super mooie stoelen en prettig geholpen

Pluspunten

Alles is op voorraad en zeer vriendelijk geholpen, snelle levering. En de stoelen zijn zo ontzettend mooi en zitten perfect! Bedankt hermanshome

Ga zo door!

Maxwellstraat 53