De service is fantastisch!!
Heb leren laarzen bestel. Zitten uitstekend en gevoerd. Zijn waterdicht. Merk Horka. Goede prijs / kwaliteit. Dik tevreden.
Super bedrijf
Goede prijs en snelle levering
Goede product voor goede projs
Goeie ervaring met het bestellen. Van laarzen
Ik werd erg goed geholpen! Zeer goed
Zeer goede klantenservice en mooie kwaliteit.
Klantenservice is vriendelijk en meedenkend
Snel geleverd, mooie kwaliteit. Alleen jammer dat ik geen track & tracé code of bezorgdatum gestuurd heb gekregen. Pas toen het pakket bezorgd was kreeg ik een mail van de verzenddienst, daarom geen 10.
alles was naar wens
besteld snel binnen giede service
Snel en netjes geleverd!
Snel en makkelijk
Helaas was mijn artikel niet voorradig , deze moest uit Italië komen en wanneer deze binnen kwamen was moeilijk te zeggen. Ik werd gelijk hierover op de hoogte gesteld en steeds ook op de hoogte gehouden . Helaas heb ik de order moeten annuleren . Maar ook dat hebben ze netjes afgehandeld via mail en creditnota . Zeer fijne winkel en hun service is top .
altijd correct en snel
Snelle efficiënte service
Snelle service. Geen poeha en gedoe. Snel bestellen, snel geleverd.
Ik heb werkschoenen aangeschaft. Stoer vrouwelijk en mega goed comfort. Na twee dagen keurig verpakt afgeleverd binnen de afgesproken tijd.
Het volgen van de vervoerder was prettig. Je wist ongeveer wanneer hij voor de deur stond. Artikel was goed verpakt. Zou hier vaker kunnen bestellen, vertrouwd.
Goede service, duidelijke omschrijvingnproduct.
Voldoet aan de verwachtingen
Tot nu hebben ze steeds alles wat ik zoek. Voor katten maar ook kleinvee wat we hebben (kippen en schapen). Prijs op internet nauwelijks goedkoper maar wel het gemak van rondkijken en navragen voor andere opties. Je wordt eerlijk en goed geholpen door het personeel.
Ik heb het als heel goed ervaren