Er was goede communicatie over de levering. Duidelijke afspraken die nagekomen werden. De bezorger was ook nog bereid de zakken voor me in de garage te leggen.
Alles klopt.
Niks op aan te merken. Gewoon zoals het hoort en ook was.
Ik had bestelling nodig op vakantieadres. Zodoende gebeld met Ritsema of dat nog dezelfde dag verzonden kon worden! Was geen punt. Dezelfde dag nog verzonden. Was ook nog de voordeligste aanbieder op het internet.
Snel en precies naar wens geleverde materialen.
Snelle levering,top
Duidelijke website, product was heel competitief geprijsd
Duidelijke website, goed spul, snel en op tijd in overleg geleverd,
De prijs was goed en de bestelling ging makkelijk. 20 zakken kunstmest van 20 kg per zak op één pallet geleverd. Wel jammer dat de chauffeur niet op het grindpad kon lossen waardoor ik de levering zelf van de weg naar de schuur heb moeten sjouwen.
De klompen die ik heb besteld zijn al jaren goed. Alleen de bruine variant is soms moeilijk te vinden. Ritsema heeft ze op voorraad. Prima!
Goed bedrijf denkt goed mee
Goed advies en prettig contact!
Bestelling per omgaande uitgevoerd, geen probleem. Het bestelde product uitstekend verpakt.
Alles prima
Goed prijs en service
Snelle service en heeft wat onze honden het liefst eten altijd op voorraad, super dus.
Snel en wel
De zeisdol die ik eerder elders had besteld, en na vele weken niet leverbaar bleek, nu in 1 dag ontvangen.
correcte levering en kwalitatief goed product
Ok
Goed verpakt. Goede en snelle levering.
Factuur- en afleveradres waren verwisseld op de orderbevestiging. 1 telefoontje en de fout was hersteld. Bestelling schapennet prima afgeleverd en ziet er goed uit.
Goed verzorgd, snel geleverd
Leeksterweg 5