Gemakkelijk online bestellen. Bestelling werd in 2 delen verzonden. Binnen 3 dagen, goed verzorgd, ontvangen.
Bedankt voor uw review
Helemaal naar wens. Niets op aan te merken.
Graag gedaan. Bedankt
Goed product, scherp geprijsd en razendsnelle levering.
Bedankt voor uw review
door grotere afmeting pakket bleek voor zelfde prijs niet op gewenste adres geleverd te kunnen worden , daarom geswitcht naar andere transporteur en geleverd op huisadres met enige vertraging . met enig risico dat er niemand thuis was maar goed afgelopen . wel goed gecommuniceerd door de firma over alternatieve afwerking . goed bedrijf
Goeie uit leg en service en heel goed product wat ik wou hebben en snel
De keus is groot en de kwaliteit is prima. Alles snel geleverd tegen een goede prijs
Alles naar wens kreeg snel bericht dat het klaar stond en snel daar naar ook dat het was verzonden in een woord super
Doen wat ze zeggen
Goed product, fijne site en snelle levering.
Artikelen waren op voorraad en werden supersnel geleverd.
De eerste keer is de betaling mislukt, de volgende dag werd ik gebeld over mijn bestelling: nogmaals geprobeerd en toen is het wel gelukt. Levering na ca. 2 dagen, met mailtjes op de hoogte gehouden. Bij ontvangst super ingepakt, geen beschadigingen, pasvorm veiligheidsschoenen super.
super snelle levering van de bestelde producten
Goede service en staan je vriendelijk te woord. Een echte aanrader!
Website bekeken, product uitgezocht, en werd op tijd geleverd. Goed op de hoogte gehouden
de bestelling en levering was perfect geregeld ik kan echter niet het product raten omdat ik in afwachting ben van droog weer alvorens ik dit kan gebruiken voor nu een 6 na het gebruik van het product geef ik een nieuwe eerlijke beoordeling
Bestelling en levering is goed te volgen
Word altijd vriendelijk gedag gezegd
Goede en snelle service top kwaliteit
Geen opmerkingen. Bedrijf doet wat het moet doen.
Een website waar je werkelijk alles vind voor tuin en dier
Product wat was besteld uit assortiment, 10 minuten na bestelling gebeld of ik een alternatief wilde hebben. Zelfde product maar anders verpakt. Daags naderhand verzonden en snel ontvangen. Goede prijs en prettig contact!
Leeksterweg 5
8433KV Haulerwijk