alle producten op voorraad, uitstekende kwaliteit en snelle levering. zoals het hoort.
Prima snelle levering
Goede klantenservice en vriendelijkheid ervaren, ik raad dit zeker aan!
snel
Duidelijke uitleg op site! En gekregen wat we bestelden, en beloofd werd volgens de site!
Snelle levering mooie p
Online besteld en snel de producten ontvangen.
NVT
Ik kende het bedrijf niet, via googlen er gekomen. Levering heel snel en netjes bezorgd. Product kan in nog niets van zeggen, ik moet het nog installeren. Maar Ik ben dik tevreden tot nu toe!
Zéér correcte afhandeling van mijn bestelling en zoals afgesproken perfect op tijd geleverd ! Ook de persoon aan de telefoon zéér vriendelijk en behulpzaam...dank jullie wel. Mvg. Guido.
Product deed langer over de zending dan verwacht, wanneer is vragen had werdt alles uitgezocht, en kreeg ik snelle reactie! Top bedrijf
uitstekende service en snelle levering
bestelling via webshop gaat snel en makkelijk. Bij vragen snel antwoord. In de winkel vriendelijke en informele benadering. Wanneer niet in voorraad aanwezig wordt er direct actie ondernomen.
Prima product en een snelle levering. Een aanrader.
Originele beoordeling
Een fout product toegestuurd gekregen. Dus weerom terugsturen, ondertussen elders besteld, en uiteindelijk zit ik er met 2... maar ze werken prima.
alles ok
Goede service en productkwaliteit. De levering moest verplaatst worden, dit werd volledig geregeld.
Ales perfect op tijd geleverd. En behulpzaam en vriendelijk geholpen aan de telefoon.
Super goed advies en service
nvt
Vriendelijke mensen. Veel goede adviezen over dierverzorging
Ik ben tevreden!!
Zeer vriendelijk en correkt en hulpzaam
Leeksterweg 5
8433KV Haulerwijk