goede service en snelle levering
alles goed verlopen
Snelle levering conform afspraak. Top.
Product was tijdig en in goede kwaliteit bezorgd.
zie boven
Bestellen en ontvangen gaat vloeiend. Geen gedoe. Makkelijk en snel.
Het artikel wat ik besteld had bleek beter van kwaliteit te zijn dan verwacht; Presentatie op website komt verrassend goed overeen met werkelijkheid.
Snelle levering en duidelijk omschrijving van het product. Product ook goed verpakt
Top er waren wat problemen met de bezorging. Ik werd gebeld en werd dezelfde dag nog opgelost. Dank u wel!
Originele beoordeling
Wachtn ol jullie bezorgers van dpd duurt veeeeeel te lang
Bestelling omzetten geen probleem en dezelfde dag verzonden!!!
Voordat ik bestelde, heb ik eerst even gebeld. Of de sneeuwschep nog op voorraad was, hoe lang het zou duren voordat ik de schep thuis zou hebben. (ervaring met andere leverancier, wat mis gelopen was....) . Zeer vriendelijke vrouw aan de lijn die mij perfect te woord stond!
Ik had het verkeerder bestel en het kon allemaal nog goed op tijd omgekeerd worden
Mijn maat was ff niet op voorraad maar na tel. Contact is spoedig een andere maat opgestuurd. Top geregeld.
snel geleverd
Had een sneeuwschuiver besteld , helemaal prima! Mocht ik nog eens een keer iets nodig hebben voor de tuin , dan zal ik zeker weer bestellen, helemaal top!
alles volgens afspraak
Geen op of aanmerkingen
Mijn bestellingen is per abuis naar verkeerde depot gestuurd, met hun tussen doen kwam het 2 dagen later
dik tevreden over de levering en het artikel
Door de sneeuwval van afgelopen week was mijn bestelling vertraagd. Ik heb daar in de avond mailtjes over gestuurd en kreeg ook dezelfde avond een reactie. Verder ook tevreden over mijn aankoop.
Keurig geleverd maar levertijd best wel lang.
Mooi product voor een prima prijs. Snel geleverd en netjes verpakt.
Ondanks de grote vraag, een supersnelle bezorging van de sneeuwschep!
Leeksterweg 5
8433KV Haulerwijk