Snelle levering en de laarzen zijn van goede kwaliteit .
Order niet geheel op voorraad, netjes gecommuniceerd en snel opgelost. Prima klantgevoel aan overgehouden
goed contact gehad met dhr Diemer Ritsema, en gelijk goed zaken kunnen doen. met dit bedrijf blijf ik in de toekomst graag zaken doen gr johan Quickcarwash Tilburg
Goed spul
Goede informatie gehad via de tel en de sixton peak montana out dry laarsen besteld via internet. Prettig en correct!
Zoals verwacht
Vlot geleverd. Wel in slappe doos matig verpakt, maar geen breekbaar product, dus geen probleem.
perfect
Raad dit bedrijf aan!
Gaas besteld en was snel binnen tegen een nette prijs.
Goed product , vlotte communicatie, snelle levering
De bezorging was perfect geregeld, en goed verpakt
Duidelijke site Besteld en vlug bezorgd
Goede prijs voor goede produkten.
alles correct en snel geleverd
Betrouwbaar
Laarzen besteld en 1 paar mogen ruilen. Ondanks de drukte super service
Vriendelijk geholpen in de winkel en snel geleverd online.
Vlotte afhandeling en bezorging: uitstekende service.
keuze was op sixton montana werklaarzen gevallen en die waren hier het voordeligst, zonder slechte beoordeling qua levering of service. laarzen dus bij ritsema besteld en werden vlot geleverd. moet ze nog even inlopen met mijn hoge wreef maar kan hier heerlijk warm in aan mijn bootje prutsen op het modderige landje.
In eerste instantie een kleur schoen uitgezocht wat achteraf niet leverbaar was. In overleg een andere kleur genomen, (babyroze :)) en deze werd de volgende dag al geleverd, top.
De service is fantastisch!!
Heb leren laarzen bestel. Zitten uitstekend en gevoerd. Zijn waterdicht. Merk Horka. Goede prijs / kwaliteit. Dik tevreden.
Super bedrijf
Leeksterweg 5