Ustinex spray nog niet uitgetest.
Goede ervaring, Woensdag besteld Donderdag in huis. Dit is de Twwede keer dat ik iets besteld heb.
Vlotte en correcte afwerking!!
top, snel geleverd en perfect ingepakt voor transport
Heel tevreden
Deze week voor het eerst een bestelling geplaatst, waar ik erg tevreden over ben. Duidelijke website, makkelijk bestelproces en goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.
waarom wil een website altijd weten wat de klant vind? is hij zo onzeker over zichzelf? in de winkel vragen ze ook niet na een aantal dagen of m'n boodschappen wel bevielen................. als een klant ontevreden is zal de zelf contact met de winkelier zoeken, ook zo op een website. Ook ga ik jullie niet aanbevelen, doe ik over Jumbo, Albet Heijn, Blokker of welke winkel dan ook ook niet. dit is MIJN mening Rob Hagestein
Beste Rob Hagestein Bedankt voor uw reactie Waarom willen wij graag weten wat een klant van ons vindt? Beoordelingen van klanten zijn voor ons belangrijk omdat veel potentiele klanten kijken naar de beoordeling van andere klanten over een webshop alvorens iets te bestellen. Ook wordt dit in Google weergegeven d.m.v. sterren waardoor je direct kunt zien hoe een webshop beoordeeld wordt. Voor ons is het dus erg belangrijk om een beoordeling van een klant te ontvangen. Ook kunnen wij door de beoordelingen zien of de klant tevreden of minder tevreden is zodat wij hier zo nodig op in kunnen spelen. In ieder geval bedankt dat u ons een 10 heeft gegeven als totaalcijfer. Met vriendelijke groeten, Ritsema Dier & Tuin
Heel snel geleverd, heel goed verpakt, niks te zeggen, gewoon top!
Ik heb een mollenverjager besteld, maar ben niet blij met het apparaat omdat het erg veel geluid maakt. Ik denk dat het vooral geschikt is voor een heel lange, diepe tuin. Ik heb niet kunnen beoordelen of het effectief is, want ik heb het apparaat na 2 dagen terug gestuurd. Mijn buren hadden er ook last van. Ik ben zeer tevreden over de service. Nadat ik had laten weten dat ik niet tevreden was, kreeg ik een snel en vriendelijk antwoord en ik heb het apparaat teruggestuurd. De verzendkosten werden netjes vergoed. Prima dus.
Originele beoordeling
Ik heb een mollenverjager besteld. Het apparaat zendt een geluid uit waar de mol voor op de loop moet gaan. Helaas is het voor mensen ook uitstekend hoorbaar, dus niet alleen mollen gaan op de loop. Buiten eten en 's nachts slapen zijn niet mogelijk, tenzij je een tuin hebt die zo enorm diep is, dat het apparaat heel ver buiten gehoorsafstand ligt. Mijn buren zijn zelfs een hele dag 'gevlucht' omdat ze gek werden van het geluid.
Gewoon prima!
Levering was zeer snel en compleet.
Pluspunten
alles prima in orde !
Pluspunten
Snelle levertijd
Pluspunten
Ik kreeg alles keurig geleverd en ook het persoonlijk contact was prima.
Pluspunten
Top Snelle service Scherpe prijs Betrouwbaar
Pluspunten
Zeer net bedrijf (webwinkel) om te bestellen zeker aan te raden.
verzending goedkoper maken
Pluspunten
Snelle levering en topservice!
Leeksterweg 5
8433KV Haulerwijk