Goede prijs=kwaliteit verhouding. Snel en correct geleverd
Ik ben geen fan van DPD.
Pakket raakte tijdens transport beschadigd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de retourzending en het weer opnieuw sturen van het pakket.
Behulpzaam, rustig en vriendelijk te woord gestaan door de verkoopmedewerkster van de firma Ritsema. Ze zou het artikel nog dezelfde dag klaarmaken voor verzending. En inderdaad de volgende dag was de bestelling al binnen.
I.v.m. het aanschaffen van een petroleum kachel werd ik snel en correct en netjes geholpen
geen
Zeer positief, behulpzaam en oplossing denkend.
Op zondag besteld en pas op vrijdagmiddag geleverd.
Bedankt voor uw beoordeling. Door de extra drukte in verband met koningsdag, en omdat op koningsdag geen pakketten verstuurd werden door PostNL is uw bestelling later bezorgd dan gewoonlijk. In ieder geval fijn dat u uw bestelling in goede orde heeft ontvangen.
Goede telefonische service en een snelle levering van de juiste producten.
Snel contact, flexibel en deskundig
Was keurig op tijd
Goede prijs/kwaliteit en heel vlotte service
Het product had een scherpe prijs, dus besteld en in twee dagen geleverd.
Product op tijd geleverd
zeer goed
Snel geleverd volgens afspraak.
Vlotte bestelling, vlotte afhandeling
Levering op tijd, informatie uitstekend
Snelle bezorging!
goed geregeld
Alles naar wens geleverd, en degelijk verpakt
SNELLE LEVERING, DUIDELIJKE WEBSITE
Werkt heel snel super
Ik ben een tevreden klant. De artikelen die ik er bestel zijn goed geprijsd en worden netjes ingepakt geleverd.
Leeksterweg 5
8433KV Haulerwijk