Laden reviews...
57 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken consequent de goede kwaliteit van de producten en een snelle levering. Klanten waarderen de duidelijke website, eenvoudige bestelling en betrouwbare verpakking. De algehele tevredenheid is hoog en klanten keren terug met vertrouwen in het merk. Het merendeel van de feedback wijst op een betrouwbare service en een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Ik zal deze eerst moeten wassen alvorens te dragen. Ik had er ook 1 bij de Bijenkorf gekocht en deze heeft geen vieze geur.
22 June 2026
Thea
Zandvoort
Sloggi staat voor goede kwaliteit met fijne pasvorm en 2x per jaar mooie actie!
16 June 2026
Annet
Wehl
Ik heb niks ontvangen, ook geen bericht van een bezorger
14 June 2026
Barry
Woerden
Beste meneer Woerden,
Bedankt voor uw bericht.
Uw bestelling is afgeleverd bij een afhaalpunt. Wij hebben hierover ook al contact gehad via de mail.
Helaas hebben wij geen invloed hierop waar dit wordt afgeleverd, dit kan zijn dat u dit heeft ingesteld als voorkeur of wanneer u niet thuis bent geweest.
Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u weer contact opnemen met onze klantenservice.
Met vriendelijke groet,
Shannon - Team sloggi-plaza.nl
Goed assortiment en goed geleverd.
12 June 2026
Joke
Etten-Leur
Snelle levering. Prima kwaliteit.
8 June 2026
Mies
Boxmeer
Sloggi zijn prachtig passende slips en goed materiaal.
8 June 2026
theothora
venlo
Jammer dat er herenondergoed uit uw assortiment zijn, Toch een flinke tegenvaller! Nou ja zeg, nu vraagt u mij om mijn mening te veranderen in een mail bericht, het is toch de waarheid! In een andere mail stuurt u het volgende bericht (Beste Martin, Wat vervelend om te horen dat een bepaald model niet meer aanwezig is. Wij vernemen graag om welk model het gaat, zodat wij dit voor u kunnen uitzoeken. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, Shannon - Team Berden) Ik heb al 2 x uw klantenservice deze vraag voorgesteld, er zou later een bericht komen. Helaas niets meer vernomen, het heeft kennelijk geen zin hierover vragen te stellen.
6 June 2026
Martin
Den Haag
Beste Martin,
Met vriendelijke groet,
Shannon - Team Berden
Regelmatig bestel ik bij Sloggi-plaza. Met tevredenheid.
9 April 2026
Lili Hajnal
Utrecht
Het ondergoed zit altijd perfect. De bezorging was heel snel. Kortom helemaal tevreden
9 April 2026
Corry
Groningen
Ben tevreden met het product
1 April 2026
P
Leeuwarden
De zending was oke, maar als het retour moet worden er naar mijn mening veel te hoge kosten voor berekend
26 March 2026
L.
Reusel
De verzending ging op op een heel prettige manier. op afgesproken tijd en de zaken die ik besteld had!
17 March 2026
Im
Den Bosch
Het was snelle levering van een heel goed product. Zeer aan te bevelen
23 February 2026
Grietje
Joure
Bestellen gaat makkelijk, snel geleverd, goede kwaliteit en pasvorm, aantrekkelijke aanbiedingen.
7 February 2026
Dieren
!
Im
Den Bosch
Fijn ondergoed om te dragen!
ea
Altijd goede kwaliteit
9 January 2026
Corry
Eindhoven
Geen pakje ontvangen, gebeld, en binnen een paar dagen alsnog bezorgd!
8 January 2026
Lida
Swifterbant
Al jaren fan van sloggi. En via Sloggi-plaza.nl besteld en de volgende dag werd het al bezorgd. zeer tevreden.
5 January 2026
AL
zwolle
Heerlijk elastisch, zitten erg fijn.
5 January 2026
JM
Haarlem
Hou me op de hoogte voor aanbiedingen. Ik draag graag Sloggi's
2 January 2026
Cynthitia
Assendelft
Fijne lange boxer, zeker in de winter.
2 January 2026
Marcel
Kortgene
Alles keurig bezorgd en ook snel. Wanneer je een vraag stelt via mail, ook snel antwoord.
12 December 2025
Maria