Goede ervaring met Sloggi Plaza

Mooie actie, geen verzendkosten. Vlotte levering. Over de Sloggi's die ik wilde uitproberen ben ik minder tevreden.

Gewoon Goed

Bestelling vlug en goed

Goede service.

Vlot bezorgd, prima verpakt.

Prima niets mis mee

Alles prima verlopen

Alles klopte!

Itt vele andere leveranciers ging hier alles van een leien dakje. En wat vooral goed is is dat jullie gewoon telefonisch bereikbaar zijn. Houen zo!

Ok

Ok

goede aanbiedingen

Na enig zoeken vond ik de door mij gezochte sloggi’s. Zou handig zijn als op website eerst de namen & afbeeldingen vd soorten te verkrijgen sloggi’s werden getoond, zodat de webbezoeker ziet oh ja, dat is ‘t type sloggi dat ik zoek.

zelfs licht incontinentie materiaal (3) blijft perfect zitten. Heel blij mee. Voorheen droeg ik long boxers

Was net geopereerd aan mijn lies en een paar Ever Soft onderbroeken had ik net nodig. dus niet zo strak op de wond. Wat een uitkomst was dat.

Prima sloggi

Keurig op tijd en alles klopte

Duidelijk en snel geleverd!

Helemaal top!

Fijne slips

Wil niet anders

Kwaliteit, pasvorm perfect

IVM rug operaties’ en klaplong kon ik geen beugels meer om, en verdragen. Kwam sloggi tegen in een winkeltje. Direct omgedaan. Voelde me weer beetje vrouw gelukkig. Direct thuis bij jullie geschopt en 2 de set erbij besteld.het enige wat tegenviel, de verzending. S’maandags besteld , pas vrijdags gekregen.

Sloggi, altijd goed

Mooi ondergoed

Geen gedoe alles prima en mooie kwaliteit

Snel en correct

Alles snel geleverd en prima kwaliteit.

Sloggi-plaza prima alleen de bezorging van DHL SLECHT.

Volgens mijn bestelling zou het de volgende dag geleverd worden, alleen DHL bepaald weer zelf wanneer ze het pakketje brengen zou op vrijdag worden bezorgd maar dit is pas op zaterdag gebracht.

Was heel goed

Snel en goed geleverd.

Bestelling is goed geleverd.

Helemaal goed

Bij de buren afgeleverd en in de mail stond het huisnummer waar het afgeleverd was. Super dus.

Ik ben heel tevreden!!!!

Heb al heel veel jaren sloggi in mijn kast!

Dautzenbergstraat 57

6411LA Heerlen