prima geregeld

gemakkelijk te bestellen, af te rekenen en te ontvangen.

Prima levering en snel

Dames sloggis

Het zijn hele mooie katoenen tai sloggis, absoluut niet zweterig.

fantastisch

zit echt confortable :)

Goed, netjes, op tijd

Ik draag al jaren dit product maar dit was de eerste keer dat ik ze online heb besteld.

Heel goed. Eerste keer on line. Wist mijn maat niet meer. Maar 46 is prima. Heb eind februari een zware herseninfarct gehad. Zit nog in revalidatie

Prima webwinkel

Netjes verpakt en op tijd geleverd. Niets op aan te merken

Snelle levering.

Klantenservice te woord gestaan door 'n iets te bijdehante dame die een discussie begon over het huisnummer van het bezorgadres maar geen idee had waar ze het over had. 65 hs is het huisnummer maar de letters moesten weggelaten worden dat zou DHL niet begrijpen. hs=huis en geeft aan dat er ook 65-1, 65-2 bestaat welk cijfer de verdieping asngeeft. Hele normale aanduiding in Amsterdam of andere grote steden .

Prima gelopen

Goed gegaan

prima aflevering en goed ondergoed

Product is goed.

Maar mijn bestelling klopt niet. Heb 3 onderbroeken kregen heb recht op 4. Was een actie. En eer zat ook geen afrekening bij in.

Niets ontvangen enkel een mail dat het pakket afgeleverd is, wat niet zo is.

Mijn pakket zou afgeleverd worden tussen 15.15 en 17.15 uur. Om 16.10 uur ontvang ik een mail dat het pakket aan mij overhandigd is. Er is niet aangebeld bij mij, geen briefje in de bus, navraag bij buren leverde ook niets op. Volgende dag bellen naar leverancier. Toezegging gehad dat zij erachteraan gaan en mij verder informeren. Tot nu toe niets vernomen ik ben nog steeds in afwachting van …. Antwoord, Pakketje, mijn geld??? (Geen ster waardig echter zonder ster kan mijn reactie niet verstuurd worden, ook zo vreemd)

Lang levertijd

Andere winkels/bedrijven leveren veel sneller. Dat vind ik wel een minpuntje.

Mooie materialen en perfekte service.

Vanwege een klein produktiefoutje werd er direct en netjes gereageerd.

Prima eenvoud in zacht katoen

Bij kleding- confectie heb ik maat 46 /48 . Daarom koos ik 48 voor onderbroekjes. Deze zijn maar net goed - maar helaas niet verkrijgbaar in een grotere maat. Wat moet je als je een grotere maat nodig hebt???

Fijne en snelle reactie

Zie boven ⬆️

Goed verzorgd

Onderneming doet wat er van wordt verwacht en netjes verzorgd

Goede website en van bestellen tot ontvangen gaat prima!

Alles duidelijk en van kiezen, bestellen, betalen tot aflevering verloopt vlot dus zeker tevreden

Sloggi slips snel ontvangen. En goed ontvangen.

Snel geleverd, goed product

Altijd snelle levering en goede kwaliteit van de spullen.

Dautzenbergstraat 57

6411LA Heerlen