Snelle goede levering

Snelle goede levering

Fijne snelle levering. Broekjes zitten prima.

Goede pasvorm

Box met 3 shorts besteld van 1 kleur, geleverd werd een box met 3 verschillende kleuren

Heb 2x geld voor het retourneren betaald

Mijn bestelling was toch niet de juiste maat voor mij. Ik heb het dus retour gezonden. Bij het DHL punt moest ik €6,75 betalen voor de zending, en vervolgens is er ook op het terug te storten bedrag nog geld ingehouden voor de retour zending. Dit motiveert mij niet om hier weer iets te bestellen.

Goed product, snel geleverd en lage prijs.

Het was in de reklame, de prijs was extreem laag, circa 30% van normaal. Was de tweede dag als geleverd. Het zijn echt nieuwe en ongebruikte actiekelen. Dus heel goed voor die lage prijs.

het zit als gegoten en voelt prettig op de huid

ik draag al jaren sloggi

Goed en zonder klachten

Goed en zonder klachten.

Prima service bij terugsturen

Artikel was te groot dus teruggestuurd. Ik had niet alles goed ingevuld in het formulier, maar de service afdeling heeft het aangevuld/gecorrigeerd en terugbetaling binnen de tijd en correct afgehandeld.

Snelle levering goed ingepakt. Goede artikelen.

Te strak om middel/heup

Ik draag altijd m, kocht daarom ook een m, maar de brede band rond slip is te strak.

Mijn man was er heel erg tevreden over, maar moest wel even wennen.

Was nieuw dus spannend.

top gedaan

Snel en goed

Snel en goed

Trage verwerking retourzending

Op 26 april jullie zending ontvangen en dezelfde dag 1 slip retourgezonden. Op 27 april is dat pakje in Heerlen ontvangen. Maar het is nu 2 mei en er is nog geen reactie binnen over de terugbetaling van mijn retourzending. En dat terwijl het retourzenden mij 7.25 heeft gekost. Meer dan de helft van de kosten van de slip dus.... Voor mij zijn dit twee redenen om geen bestelling meer te plaatsen.

Gemengd

De high wast zitten mij te hoog en Niet strak bij de corrigerende onderbroek. Dit met een rechter figuur; er zit 10 cm tussen taille en heupwijdte bij mij Dan is maatje kleiner handiger. Vermoed ik en dan nog is Slofie gemaakt aan maattabel voor peerfiguren Materiaal zit wel heerlijk

Beetje misleidt door foto op website

Denk je zwart ondergoed te hebben gekocht, zoals op foto op webshop, krijg je wit ondergoed dat zo aangevinkt staat. Je tuint er zo in!

Prima product.

Het was makkelijk zoeken naar wat ik wilde. Goede keus en duidelijk in het bestellen

snelle levering en goedkoop.

op de site is het makkelijk zoeken. snelle levering en niet duur.

niet goed

Heb bh top maat 36 besteld want dat is mijn maat maar ze waren heel klein nog geen maat 34 schat ik. Dat mogen ze wel vermelden op de site. Ik moet ze dus wel retourneren. Daarbij ontdekte ik dat het een site is van winkels in zuid Nederland. Kon ze niet terugbrengen dus moest ik terugsturen wat ruim 7 euro was. Mijn fout dat ik dat niet heb gezien maar wel misleidend om de site Sloggi plaza te noemen. Al met al een niet zo'n positieve ervaring.

Prima. De verpakking kan aanmerkelijk kleiner.

Goed.

Goed product

Goed product! Goede pasvorm en prettig materiaal! Snelle en probleemloze levering. De firma Sloggi- plaza is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar bij vragen of klachten, dat is een uitstekende service.

Mooie broekjes,super fijn.

Altijd sloggi broekjes, geen andere meer.

prima snel

Dautzenbergstraat 57