Makkelijk om te bestellen

Lekker snel binnen

Snelle en goeie levering

Kruipt op

De band onder de borsten wordt snel slap waardoor de bh omhoog schuift. Niet prettig.

Kreeg ik een aanbieding?

De aanbieding sprak me aan, de bestelling werd vlot geleverd. Maar dezelfde dag leverde supermarkt Vomar ze VEEL voordeliger!!??!!

uitstekend

ze zijn heel fijn

Zowel het product als de levering verliep prima!

Ik heb niets ontvangen. Geen bericht van verzending, wel nu een bericht om te beoordelen

Als je niks stuurt kom dan ook niet met een bericht om te beoordelen. Vertel liever wanneer je gaat leveren.

Zit niet goed

Zit niet mooi

Snel geleverd.

Geen problemen met retourneren. Ben tevreden met de afhandeling.

Prima kwaliteit, wel jammer dat de kleuren verschillen van slip en hempd

Prima zittend en perfect dragend ondergoed!

Goed.

Superfijne sloggi

Het zijn hele fijne broekjes

Okay

Snelle levering. Netjes verpakt

slechte kwaliteit

Ik heb al eerder ondergoed besteld en 2 van de drie slips vertonen naar 10x wassen al gaatjes, 1 moest ik al weggooien. Voor deze prijs is de kwaliteit erg slecht en dat is jammer. Nu heb ik toch weer 2 nieuwe erbij besteld en even zien hoelang die het volhouden mocht het weer zo zijn dat deze ook zo snel stuk zijn dan was het dat daarvoor zijn ze gewoon te duur. Die van de Hema of Zeeman houden het jaren vol en dat wens ik mij ook van dit product.

Goede en snelle service!

Doordat de webshop niet goed werkte, vloog er iedere keer af. Heb ik ipv 1x de bestelling 3x gekrege

Ik heb dus ipv 1x de bestelling 3x gedaan omdat de webshop niet goed werkte. Ik heb 2 bestellingen gehouden, 1 is retour. Hoop dat dit goed wordt opgelost.

Perfecte snelle levering!

Keurig geleverd, zeer snel bezorgd.

Dag later in huis al

Goede service en op tijd in huis

Het was allemaal keurig geregeld

Het is niet makkelijk om maat 50 in winkels te vinden. Bij jullie heel gemakkelijk en nog met korting ook. Chapeau

Goed zittende herenslip

Goed zittende herenslip mijn man is er tevreden mee

op tijd geleverd. zeer tevreden

prima gegaan BEDANKT

Dautzenbergstraat 57