Snel en goed verzorgd.

Wij hebben nog geen eerdere ervaringen met Sloggi- Plaza. Onze eer- ste zending vonden wij goed verzorgd en snel bezorgd.

keurig en op tijd geleverd.

Jammer dat het product anders is dan ik had verwacht. Ik was ervan uitgegaan dat Sloggi nog steeds de horizontale gulp in de shorts had, maar daarin heb ik me kennelijk vergist. Ik had de shorts besteld omdat m.n. deze gulp bij mij in de smaak was gevallen. Blijkbaar heeft de "moderne" man tegenwoordig uberhaupt geen gulp meer nodig. Heeft misschien iets te maken met de genderneutraliteit? Jammer maar helaas, dus zal ik geen Sloggi meer bestellen. Wellicht weer als de horizontale gulp weer opnieuw geproduceerd wordt.

Prima kwaliteit waar ik al jaren plezier van heb

Prima broekjes

Netjes op tijd afgeleverd

de eerste bestelling ging snel en goed, de tweede is nog niet aangekomen

De eerste bestelling ging snel en goed en goede produkten. De tweede bestelling is dezelfde als de eerste maar die heb ik nog niet ontvangen. Daar zit ik nog op te wachten.

Fijñe snelle levering

Eindelijk alle soorten bij elkaar, makelijkmom te kiezen .

Alles is heel goed gegaan.

Snelle verzending, efficiente website.

Geen Sloggi kwaliteit

Sloggi hempjes ‘lubberen’ al na 1x gebruik. Ben van Sloggi een kwaliteit gewend waarbij het mooi aansluit ook naar heel veel wassen. Dus miskoop.

Vlot en prima

Dit keer supersnel.

Tevreden

Dat ziet er goed uit hoor

Maat en kwaliteit komen niet overeen

Ze vallen kleiner uit en had een betere kwaliteit verwacht. Heb 1 van de zes geprobeerd en hoop dat ik die andere 5 kan omruilen.

snel en adequaat geregeld!

zie boven

ZIT PERFECT

het zit perfect en het draagt comfertabel

Snel in huis

Prima kwaliteit en snel in huis

prima geregeld vanaf de bestelling tot aan de levering

Snelle levering van mijn product van sloggie ik beveel dit aan

Mooi assortiment, keurige levering

Van de 5 gekochte sloggi's was er 1 bij de band gescheurd helaas.

Zoals afgesproken

Nvt

Alles prima geregeld

Goed en binnen een paar dagen bezorgd!!!

naar behoren

De levering was niet op voorraad maar desondanks snel geleverd.

Prima niets meer aan toe te voegen

redelijk

product was niet op voorraad

Effe wachten

Op sommige artikelen hebben we enige tijd moeten wachten. Maar gelukkig werden we op de hoogte gehouden door jullie. Nu dan de artikelen ontvangen. Prima

Zit heerlijk

Geen knellende randen meer