Mooie Sloggi's besteld voor een prima prijs. Goed verpakt en helaas niet de volgende dag, maar na 2 dagen bezorgd. Daarom een 9 in plaats van een 10!

Goede kwaliteit.

Goede kwaliteit.

Mooie kwaliteit paste perfect

Erg blij met mijn aankoop snelle levering past perfect mooie kwaliteit

artikel was als verwacht. vanaf het bestellen tot levering prima. Alleen had misschien ook gewoon via de brievenbus gekund.

Slechte ervaring

2 keer keer mail gestuurd hoe ik t kan retourneren en geen reactie gehad

snelle levering broekjes heel fijn maar de hemden vallen erg groot maar al met al prima product

fijn ondergoed en snelle levering

draag al jaren sloggi`s en bevalt me goed

Keurig

Keurig afgeleverd

Supersnel

Keurig verpakt en heel snel in huis.

Prima, niks op aan te merken

Valt niks over te vertellen. Ik ben een tevreden klant

Keurig

Goede snelle levering !

Klacht snel én keurig opgelost.Ben erg tevreden

Bestelling bleek bij aankomst beschadigd.Na contact is door Sloggi-plaza direct gereageerd. Al de volgende dag een nieuw artikel ontvangen

Goed en snel bezorgd

Waardeloze broekjes, zonde van t geld

Veel te wijde pijpjes die niet op de plaats blijven zitten, kruipen op, reeds na eenmaal gedragen te hebben

Prima snel en en goed

Prima levering

Alles goed verzorgd en snel

Keurig verpakt

niet goed

Had verkeerde broekjes besteld, maar er zat geen retourbon bij. Gebeld met klantenservice die mij adviseerden naar leverancier terug te sturen. Kosten 7.50 euro Geld inmiddels wel terug, maar dit doe ik dus nooit meer!!! Gr. Ria van Droffelaar

Correct maar traag

Correcte levering, maar traag voor deze tijd van webshops. Mijn bestelling kwam na tien dagen. Op zich niet erg, maar het zou fijn zijn om dat te melden bij de bestelling. Klantenservice is telefonisch goed bereikbaar.

Precies wat ik wilde hebben.

Snel en correct

Een beetje teleurgesteld

Van de vier slips Tai, waren er drie in maat 44 en de vierde was een stuk kleiner, terwijl er ook maat 44 in stond

GOED

PRIMA

Ondanks de vertraagde verzending, zijn

Producten zijn, weliswaar met vertraging, goed ontvangen. Helaas moest ik de artikelen retourneren. Een groot minpunt is dat de kosten hiervoor behoorlijk fors zijn. Dat is een reden om niet meer bij dit bedrijf online te bestellen.

Dautzenbergstraat 57

6411LA Heerlen