Keurig.

Naar aanleiding van een google search op de site terecht gekomen. Duidelijke en overzichtelijke site. Eerlijk prijzen. Product werd keurig verpakt geleverd.

Alleen in deze tijd trage bezorging van de post.

Goed in prijs

vanwege drukte is levering zeer laat, en nog niets ontvangen.

Heel goed.

Prima voor herhaling vatbaar.

Makkelijk bestellen

Netjes verpakt en mooi op tijd in één woord prima

Pech

Het is jammer, maar de pasvorm is niet goed. Ik weet alleen niet hoe ik, in deze situatie moet retourneren. Ik heb één boxer geprobeerd, maar de andere 3 wil ik eigenlijk graag terugsturen

In één zin ....in één woord perfect

Alles liep als een Tierelier

uitstekend

Ondanks de kerstdrukte toch mijn bestelling binnen afzienbare tijd ontvangen

Uitstekend !

Alles is perfect geregeld vanaf de bestelling tot de aflevering

Hele snelle en verzorgde toezending. Bovendien in eenvoudig gerecycled plastic.

Voor mij is dit een nieuwe webshop. Dan is het altijd afwachten. De reviews waren goed, dus 'durfde' ik het wel aan. Heel snel geleverd, in de drukke Sint (corona)tijd. En wat ik heel fijn vind, is dat de 4 dunne pakjes niet in een idioot grote doos verzonden is, maar in een eenvoudige gerecyclede plastic zak. Mooi! Goed over nagedacht!

Topservice .

Alles prima en zeer snel geleverd, er zat nog echt geen 24 uur tussen .!!

Goed informatie

Probleemloos

Makkelijk en snel.

lekker vlot

wil je het nog makkelijker hebben via de web winkel en vooral voor ons ouderen

zeer goede ervaring

zeer goed

Snelle en verzorgde levering

Ik bestel hier de volgende keer zeker weer

Het is fijn om je geen zorgen te hoeven maken of alles goed verloopt

Goede verpakking en snel bezorgd.

Prima ervaring; snel geleverd. Vandaag besteld, volgende ochtend ongeveer 10 uur al in huis. Zien er goed uit.

Jammer dat wanneer ik 5 dezelfde artikelen bestel het in 2 keer geleverd wordt. Eerst een doos met 1 stuks en 5 dagen later de volgende doos met 4 stuks. Volgens mij had het ook wel in 1 doos gekund. Denk aan het milieu en de pakket dienst.

Helaas niet geleverd wat besteld was

Ik had 4 zwarte sloggi's besteld en er kwam er eerst maar 1. Dus ik dacht dat is wel erg veel geld voor 1 sloggi. Een paar dagen later kwamen de andere 3 waarvan er 2 zwart waren en 1 ecru. Niet helemaal goed gegaan helaas.

Dautzenbergstraat 57

6411LA Heerlen