Goed informatie

Probleemloos

Makkelijk en snel.

lekker vlot

wil je het nog makkelijker hebben via de web winkel en vooral voor ons ouderen

zeer goede ervaring

zeer goed

Snelle en verzorgde levering

Ik bestel hier de volgende keer zeker weer

Het is fijn om je geen zorgen te hoeven maken of alles goed verloopt

Goede verpakking en snel bezorgd.

Prima ervaring; snel geleverd. Vandaag besteld, volgende ochtend ongeveer 10 uur al in huis. Zien er goed uit.

Jammer dat wanneer ik 5 dezelfde artikelen bestel het in 2 keer geleverd wordt. Eerst een doos met 1 stuks en 5 dagen later de volgende doos met 4 stuks. Volgens mij had het ook wel in 1 doos gekund. Denk aan het milieu en de pakket dienst.

Helaas niet geleverd wat besteld was

Ik had 4 zwarte sloggi's besteld en er kwam er eerst maar 1. Dus ik dacht dat is wel erg veel geld voor 1 sloggi. Een paar dagen later kwamen de andere 3 waarvan er 2 zwart waren en 1 ecru. Niet helemaal goed gegaan helaas.

Prima !!!!

Besteld en keurig verpakt snel in huis

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, de volgende dag. De producten waren precies wat ik ervan verwachte door de goede omschrijving op de site.

Snel en goed geleverd.

Kan niet beter, ook niet sneller.

Uitstekende levering

Ik had mijn bestelling snel en goed in huis, en ik ben er erg blij mee

Correcte levering en betaling

Correcte levering en betaling.

Doen wat ze beloven

Bestelling keurig verzorgd en verzonden op afgesproken datum.

snelle levering, product zoals aangegeven

voldoet volledig aan verwachtingen

Vrij goed

Ik had vier items uit de no feel serie besteld maar toen ik ze kreeg bleek dat de tops een andere cup vulling hadden als de bralettes. Dit stond niet op de site. Omdat de tops daar door minder mooi zaten wilde ik ze retourneren en ging naar Berden Venray. Tot mijn verbazing kreeg te horen dat dat niet mogelijk was want ze waren niet van die “ Berden” . Uiteindelijk de tops zonder problemen in Blerick ingeleverd. Misschien is het handig om dit expliciet op de site te vermelden om andere klanten onnodige ritjes te besparen. Afgezien hiervan ging de levering voorspoedig evenals het terug storten van het bedrag voor de geretourneerde artikelen.

Uitstekende service.

Correcte vlotte levering