ruime keus snelle levering scherpe prijs

De bestelling was snel gedaan. en levering net zo snel.

Na de bestelling was het pakket 3 dagen later al ontvangen. goede service.

uitstekend

Veel keuze uit ruime sortering onderkleding van goede kwaliteit. Kleding blijft lang goed in de was en redelijk slijtvast. Snelle keus gemaakt met snelle levering. Ondanks ik heb moeten retourneren zou ik zo weer hier kopen

Nog niks ontvangen

Vertraagde levertijd; waardeloos...

Zeer goed, met één kanttekening

Altijd snelle levering en overzichtelijke website. Producten uiteraard van de bekende, goede kwaliteit. Eén ding waar ik een probleem mee heb. Er is tegenwoordig zo ontzettend veel keuze in de producten, dat ik soms niet meer precies weet wat ik de vorige keer/keren besteld heb, of welke maat. En ik wil precies hetzelfde, omdat dat goed bevallen is. Er is dan wel een knop Bekijk Bestellingen, maar vervolgens kun je niet op je afzonderlijke bestellingen klikken om te zien wat je toen bestelde. Dat vind ik echt heel lastig, en als gevolg hiervan heb ik nu ook per ongeluk iets anders besteld dan ik bedoelde. Gelukkig bleek dit ondergoed voor mijn man toch okee, maar het zou wel heel fijn zijn als je je laatste bestellingen gewoon zou kunnen inzien.

Goed opgelost

Positief

Vlugge levering.

Voor mij het beste ondergoed!

20 jaar geleden eens een ander merk geprobeerd en teleurgesteld. daarna alleen maar Sloggi. Onlangs BAMIGO geprobeerd met een 5-tal onderbroekjes, al na 3 keer gebruik in de vuilnisbak gemikt. Nu nooit meer een ander merk dan SLOGGI. Groetjes, Frans van der Aa

Snelle correcte levering!

Altijd binnen korte tijd alles in huis! Nooit n verkeerde levering!

Snelle afhandeling

Gebruikersvriendelijke en overzichtelijke website, vlotte bestelling en snelle levering. Precies wat een klant graag verwacht.

Alles volgens afspraak afgehandeld tot nu toe

Een gedeelte retour omdat de uitvoering iets anders was dan ik inschatte. Intussen iets anders besteld, dus soort omruilen. Nu ga ik afwachten of dat ook goed geregeld wordt.

Goede service. Fijn product

Wat ik zocht was niet op voorraad, maar er was wel een goed alternatief

Niet volledig

Bij een aanbieding tijdens de corona, is de bestelling niet volledig leverbaar! Maak geen reklame, al jullie al weten , dat de fabrikant niet kan leveren!

Halve levering

De vorige keer konden T-shirts niet geleverd worden. Nu komt een deel later. Blijkbaar geen up to date voorraad beheer.

Snelle levering .

Snelle levering . Snelle retour zowel als het product en de betaling a 👍

Bestelling tijdig en correct geleverd

Voor het eerst een bestelling gedaan via deze site. Is zeker niet tegengevallen. De bestelling was enkele dagen later op ons adres correct en volledig afgeleverd. De kwaliteit van de Sloggi’s was zoals ik gewend ben.

onvriendelijke klantenservice

Ben al jaren sloggifan en koop ook al jaren via de site, altijd hetzelfde dus dan prima. Had nu een beursaanbieding en zodoende andere slips besteld, die echt kwalitatief onder de maat zijn. ik dacht, ik laat het weten maar krijg totaal ongeïnteresseerde dame aan de lijn ,en terugsturen moest ik zelf maar kijken op de site.. daar 1 slip was gedragen, en portokosten van 3,50, gooi ik nu zo geld in de prullenbak,en is wat mij betreft klantenbinding waardeloos..

Bestelling is na 10 dagen nog niet binnen.

10 dagen geleden een bestelling gedaan, maar tot op heden nog niets ontvangen. De beloofde 10 dagen zijn voorbij dus ik vraag me af wanneer ik mijn bestelling kan verwachten. ondertussen al de tweede vraag om te beoordelen gekregen. Vandaar toch maar even een beoordeling gegeven. Tot nu toe nog niet tevreden.

Goede pasvorm snelle levering.

zit lekker ook na jaren wassen.

Makkelijk besteld, goed geleverd

Geen probleem om te vinden wat ik nodig had en de bestelling plus levering zijn vlekkeloos verlopen.

Tot nog toe niet zo goed

U peilt wel mijn tevredenheid, maar ik had liever dat U de bestelling eens afleverde. Ik wacht al zowat 2 weken. Jullie laten me eerst betalen en dan zijn de sloggies niet te leveren. Hoe tevreden zou iemand daar gemiddeld van worden, dacht U. Dus lever snel af en vraag het dan nog eens

Super goed

Mooi product !

Goede kwaliteit, zachte stof, goede pasvorm.

Goed artikel voor goede prijs

Dautzenbergstraat 57

6411LA Heerlen