Top, snelle levering, keurig verpakt!

Prima service!

Altijd correct en op tijd geleverd

Bestelling geplaatst en binnen 2 dagen in huis. Top geregeld

Nog geen product en geen informatie

Ik kreeg een mail met het verzoek een beoordeling te plaatsen, maar helaas heb ik tot op heden nog niks ontvangen, geen mail gehad en ook niet spontaan geld terug gehad. Twee dagen geleden de klantenservice gemaild met een verzoek om informatie, maar vooralsnog niets gehoord... Ik vind het niet erg als ik even moet wachten, maar laat alsjeblieft iets horen. Hier lezende moet ik er nu maar vanuit gaan dat het artikel wel niet meer verkrijgbaar zal zijn..

Heb nog niks binnen

Ik heb nog steeds niks binnen. Beetje jammer. Dus ik kan nog niks positiefs zeggen. Heb wel mail gehad dat het 5 werkdagen zou duren, dus ik ben in afwachting. Dus ik zou een klant pas een equete sturen als de bestellING geleverd is.

Snel en netjes geleverd

Mooi materiaal . Goede prijs.

Duidelijk overzicht op de site en snelle levering.

Zeer slecht

Als ik niet zelf vraag waarom ik niets hoor,hoor ik ook niets. Dan kan men niet leveren. En krijg ik als beloning 15%korting binnen 1 maand op het duurste artikel. Jonge jonge wat voel ik me verwend.

Gewoon goed

Prima ervaring en goede informatie

Niet duidelijk

Ik bestel dan ik betaal en na 2 dagen krijg ik bericht dat bestelling niet geleverd kan worden Krijg het geld na een paar wel terug maar dit had eerder gemeld moeten worden!

Bestelling geweigerd bij aflevering.

Ik heb mijn bestelling op verzoek van jullie klantenservice geweigerd en wacht nu al bijna 1 week op terugbetaling. Ben enorm ontevreden.

prima service|

Wanneer een artikel niet meer voorradig is wordt er snel en zorgvuldig gehandeld.

Hele goeie ervaring

Supersnelle levering

Slecht

Voor retouren moet je 5,95 betalen. Heel slecht

Snelle bezorging.

Snelle bezorging, prima service.

Vlotte en goede bezorging

Ook een afleveradres wijzigen ging soepel. Bezorging geslaagd.

Mijn bestelling is niet aangekomen!

Wel mijn bestelling 7 dagen terug geplaatst en betaald, maar niets meer gehoord

Snel in huis en goede kwaliteit

maat niet op voorraad, zeer lange levertijden

Bij het bestellen wordt helaas niet aangegeven indien een bepaalde maat niet op voorraad is. Dit krijg je pas achteraf te horen als je de bestelling reeds hebt geplaatst en betaald. Vervolgens krijg je te horen dat er een minimale levertijd zal zijn van 4 weken. Dat vind ik geen goede service.

Snelle levering, goede prijs

Bestelling was eenvoudig, levering snel ook in de drukke eindejaars periode. En het was een hele goede aanbieding.

Prima levering

Snelle levering, verpakt in een passende doos ( dus geen overbodig grote verpakking) en scherpe prijs!

Verzorgd verstuurd

Goede en snelle verzending

keurig verpakt geleverd

Pakjes werden in twee keer geleverd. mooi materiaal. maat is beide perfect. Raad het allen aan!

Alles prima

Netjes op tijd bezorgd

Eerste keer dat ik bij Sloggi-plaza heb besteld maar zeker niet de laatste keer. Goede service, snelle levering.

Dautzenbergstraat 57

6411LA Heerlen