Bestellen en leveringen geen problemen gehad. Dus goed

Fijne BH's Double Comfort Top. Wacht nog op de rest van de bestelling. Men heeft niet alles voldoende in voorraad.

Bestelling is snel en adequaat behandeld.

Als womb twin survivor kan ik bij Sloggi goed terecht. De pasvorm van de door mij bestelde maten is perfect. Enige kritiek is dat voor Double Comfort Top en Double Comfort Maxi de kleur marineblauw gemist wordt.

Producten naar wens

Fijn ondergoed blijft mooi wil geen ander ondergoed als sloggy. Wat ik wel vind is dat jullie prijzig zijn.

zit perfeckt

het pas altijd goed

Snelle en goede verzending.

Positief

Snel, Goede communicatie en goede kwaliteit.

Zie zijn hierboven.

Prima artikelen en dito prijs maar voorraad klopt niet

Nu voor de tweede keer geconfronteerd met wel te bestellen maar niet te leveren spullen. Dat beïnvloed mijn beoordeling absoluut negatief.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes

Weinig

goede service, goed behandeld

Pluspunten

correcte en fatsoenlijke afhandeling

Beter op de hoogte houden van meerdere deelleveringen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

duidelijke uitleg en het product is duidelijk te zien en goed omschreven

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot aanbod

De maten zijn niet altijd goed. Schrijf er even bij of iets groot of klein uitvalt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes verpakt en geleverd

De administratie gaat klaarblijkelijk via Berden. Dat was mij niet duidelijk. Daarnaast hebben zij wel de witte sloggies in voorraad en zijn die bij jullie niet leverbaar wat jammer was. De volgende keer kijk ik dus ook bij Berden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle goede service

slechter dan verwacht

Pluspunten

Je word niet plat gebombardeerd met mails: alleen als er een aktie of nieuwtje is.

Beter de voorrraad in beeld hebben. Bij bestelling en betaling van een produkt verwacht ik niet 2 dagen later bericht dat het helaas toch niet leverbaar is. Wel is bedrag gelukkig per omgaande gestorneerd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles klopt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle.levering

slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik heb de bestelde producten nog niet ontvangen en ook geen melding wanneer ik ze kan verwachten.

Dautzenbergstraat 57

6411LA Heerlen