perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfect afgeleverd

Niets

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede producten, goede prijs.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Duidelijke website

Voorraad beheer beter bijhouden, er stond op voorraad, maar ik moet maar afwachten of ik de bestelling nog krijg binnen 10 werkdagen, elders kon ik nog wel bestellen, heb spijt van mijn bestelling bij u

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede en super snelle service, zeer tevreden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

duidelijke website, goede communicatie over aankoop en levering

slechter dan verwacht

Pluspunten

Nvt.

Controleer de bestelling voor dat het de deur uitgaat. Als iets niet leverbaar is, dan zet het op na te leveren order, maar niet een ander product.

slechter dan verwacht

Pluspunten

op dit moment geen

Retour tijdig terug koppelen, ik wacht inmiddels al 5 dagen op terug koppeling van retour.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel correspondentie.

Artikelomschrijving kan beter. Ik heb slips besteld die als perzikkleurig stonden omschreven op de site. Op de nota stonden ze als groen vermeld, op een andere nota was de kleur chrysant. Ik was heel erg benieuwd welke kleur ik bezorgd zou krijgen. Retourbiljet moet bij de bestelling ingesloten zijn en het is vreemd dat je voor het terugsturen naar een antwoordnummer toch moet betalen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

alleen positieve antwoorden. Alles netjes verpakt en snel geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goeie prijs voor artikel wat ik kocht. Snelle en goede afhandeling toen post NL mijn pakketje was kwijt geraakt.

Ga zo door.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Toegankelijke website, snelle levering, goede berichtgeving via mail.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

echt super snelle levering, en keurig netjes geleverd

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Postorderbedrijf heeft pakketje voor de deur gelegd, dit vind ik niet kunnen. Dit is een aandachtspunt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles keurig op tijd geleverd

Geen tips

goede service, goed behandeld

Pluspunten

correct en snel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

vlot verzonden en direct op voorraad

vermelden dat het 10d duurt vervangen door: U krijgt een mail als wij het verzenden, mocht dat na 10d nog niet zijn gebeurd dan graag bericht op .........

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Moet nog blijken!

Beste Leeuwen van Bob, Helaas moeten wij u melden dat we de door u bestelde artikelen niet meer kunnen leveren. We zullen het aankoopbedrag binnen 7 dagen aan u terugstorten. Indien u betaald heeft met creditcard zal het retourbedrag op uw eerstvolgende afrekening verschijnen. Status Verzenddatum Artikelnr Beschrijving Kleur Maat Prijs Geannuleerd 55211-8-116 Sloggi Men Basic Maxi ZWART XXXL €11,99 Geannuleerd 55211-8-116 Sloggi Men Basic Maxi ZWART XXXL €11,99 Geannuleerd 55211-8-116 Sloggi Men Basic Maxi ZWART XXXL €11,99 Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, sloggi-plaza.nl Mijn vraag is: Waarom bieden jullie geen alternatief aan?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

duidelijk in communicatie, snelle levering en goede prijs!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte service en snelle lekvering!

Dautzenbergstraat 57

6411LA Heerlen