goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima en snelle levering!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Als ze aangeven op de site dat het artikel er is moeten ze dit ook waarmaken en niet eerst laten betalen en een dag later aangeven dat het artikel er nog lang niet is. En dan moet ik aangeven of ik het artikel nog wil gewoon geld terug storten zou ik zeggen, bestel dus nooit weer bij jullie

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering! Klantvriendelijk

Pluspunten

Artikelen niet op voorraad, had ik graag vooraf willen weten zodat ik het elders kon bestellen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle toezending

Retourneerkosten moet de klant betalen. Voor een bikini was dit € 6,95. Voor mij een reden hier niet meer te bestellen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ondergoed is prima.

Pas je voorraad direct aan. Heb al een paar keer gehad dat een besteld én betaald artikel ineens niet meer voorradig is. Was ik alsnog genoodzaakt het ergens anders te kopen. Dubbele kosten dus.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik draag zeker meer dan 10 jaar sloggi's wat dus zeker een dikke 10 waard is, goeie kwaliteit en steeds een perfekte pasvorm.

zeker 5 sterren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling was volgende dag al binnen!

Bij bestelling zat geen overzicht vd bestelling. Badpak was te klein in zelfde doos weer teruggestuurd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Goed product

Overdreven grote verpakking voor 3 minimaal gewicht hebbende slipjes. Kan mijn inziens ook met brievenbus post.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb na weken nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Gewoon Sloggi product besteld en na weken nog niet leverbaar? Ik wacht af.

slechter dan verwacht

Ik had bij Sloggi-plaza.nl (onderdeel van Berden Mode - Wonen & Slapen, Heerlen) een bestelling geplaatst voor een artikel dat in de sale was. De dag erna kreeg ik een e-mail dat het niet meer op voorraad was en besteld moest worden bij de leverancier en binnen 10 werkdagen dan bij hen geleverd zou worden. Aangezien het een sale artikel was leek het me onwaarschijnlijk dat het nog besteld kon worden. Ik heb toen gebeld (was een zaterdag) met het filiaal van Berden Mode en Wonen in Heerlen. Toen bleek dat het artikel gewoon in de winkel hing, echter, de webshop was niet bereikbaar in het weekend. Vervolgens kreeg ik wel de factuur op zondag per mail toegestuurd en heb toen een mail gestuurd naar de webshop. Maandag kreeg ik vervolgens een mail dat de bestelling niet meer leverbaar was ?!! Tevens was wel de factuur bij Afterpay gecrediteerd. Ik heb contact opgenomen met de webshop en toen kreeg ik te horen dat er eerst wordt gekeken of een artikel in het magazijn is en vervolgens wordt in de filialen gekeken. Ik zou i.v.m. niet meer in het magazijn leverbaar automatisch een mail hebben gekregen dat het niet leverbaar was?? Het artikel was echter gewoon in het filiaal in Heerlen, dus ik heb het vermoeden dat Berden geen zin heeft gehad om een sterk afgeprijsd artikel op kosten van Berden te gaan versturen met het risico dat het retour komt, dus kosten voor Berden. Kortom een slechte ervaring en niet straight in de communicatie van Berden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en prettig geholpen

Zo doorgaan

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwaliteit goed

Voor een bestelling moet je een account aanmaken. Handig wanneer je voor een ander droppoint (AH,Bruna) kunt kiezen.

geen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Sloggi is een goed merk maar niet alle webwinkels zijn eerlijk dus let goed op

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De bestelling is nog niet binnen, dus helaas kan ik geen beoordeling geven.

Op de website gelijk vermelden als de bestelling langer duurt. Dit was bij mij niet bekend en nu moet ik minimaal 10 werkdagen wachten op mijn bestelling terwijl ik allang betaald heb.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed assortiment. Overzichtelijke website

sneller handelen als items niet op voorraad zijn. Geen enquête sturen als de bestelling nog niet is afgerond

slechter dan verwacht

Voorraad/leverbaarheid op website klopt niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlugge levering. Erg fijn dat er geen verzendkosten bij zitten. Mijn volgende bestelling is zeker weer bij u bedrijf.

Geen. prima

slechter dan verwacht

Pluspunten

Zou t niet weten...

Kleding nakijken als deze terugkomt van n eerdere klant. Artikel was vies van bodycreme/make up. Reageren op e-mail en niet zomaar wat doen zonder overleg!

Dautzenbergstraat 57

6411LA Heerlen