goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service en snelle bezorging!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nog geen plussen.Levering is weken vertraagd.

Pas in verkoop plaatsen als er ook snel geleverd kan worden.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wat ik ontvangen heb is van prima kwaliteit.

Bedankt voor uw bestelling, wij hebben deze direct in behandeling genomen. Vanwege een verschil in onze voorraad is onderstaand artikel helaas niet direct beschikbaar. Sloggi 55113-10-53 10100137 0003 0003 White 10-L (10-L) Sloggi 379702 10186739 3305 LOVELY ORANGE 52-M (52-M) Sloggi 380740 10184929 00SH COGNAC 92-M (92-M) Mail ontvangen met : Wij hebben dit artikel besteld bij onze leverancier. Deze zal naar verwachting binnen 10 werkdagen weer bij ons binnen komen, vervolgens zullen we de gehele bestelling direct verzenden. Mocht de levertijd langer zijn dan de genoemde 10 werkdagen zullen wij u tijdig informeren.. Echter een deel al ontvangen en rest nog niet maar dus niet in 1 gehele zending ontvangen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle bezorging en goede verpakking

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima website, bestellen en betalen gaat makkelijk en snel en informatie over verzending en levering is ook prima

Ga zo door

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed contact

bij bestelling op de site direct laten zien of het product voorradig is en hoeveel levertijd er anders voor staat

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima en snelle levering!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Als ze aangeven op de site dat het artikel er is moeten ze dit ook waarmaken en niet eerst laten betalen en een dag later aangeven dat het artikel er nog lang niet is. En dan moet ik aangeven of ik het artikel nog wil gewoon geld terug storten zou ik zeggen, bestel dus nooit weer bij jullie

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering! Klantvriendelijk

slechter dan verwacht

Pluspunten

Artikelen niet op voorraad, had ik graag vooraf willen weten zodat ik het elders kon bestellen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle toezending

Retourneerkosten moet de klant betalen. Voor een bikini was dit € 6,95. Voor mij een reden hier niet meer te bestellen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ondergoed is prima.

Pas je voorraad direct aan. Heb al een paar keer gehad dat een besteld én betaald artikel ineens niet meer voorradig is. Was ik alsnog genoodzaakt het ergens anders te kopen. Dubbele kosten dus.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik draag zeker meer dan 10 jaar sloggi's wat dus zeker een dikke 10 waard is, goeie kwaliteit en steeds een perfekte pasvorm.

zeker 5 sterren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling was volgende dag al binnen!

Bij bestelling zat geen overzicht vd bestelling. Badpak was te klein in zelfde doos weer teruggestuurd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Goed product

Overdreven grote verpakking voor 3 minimaal gewicht hebbende slipjes. Kan mijn inziens ook met brievenbus post.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb na weken nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Gewoon Sloggi product besteld en na weken nog niet leverbaar? Ik wacht af.

Dautzenbergstraat 57

6411LA Heerlen