perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en goed

Nog niets geleverd!

Pluspunten

Kleur komt niet overeen op het plaatje wat je besteld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super, snel, en goed geleverd, dank je

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Na bestelling op 31 mrt. nog niets ontvangen. Ik heb de firma vandaag gebeld en alles is zojuist verstuurd. Voorgaande bestellingen had ik namelijk de volgende dag thuisbezorgd. Ik ben correct te woord gestaan.

Misschien toch handig om een berichtje te doen als iets is verzonden?

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede berichtgeving

Trage verzending

slechter dan verwacht

Pluspunten

???????????????

het is wenselijk dat de voorraad wordt vermeld op de website. De mededeling dat ik 10 dagen moet wachten is heel vervelend!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle afhandeling

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, alles dik in orde!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima produkt

Ik heb nu meerderemalen iets besteld maar jammer genoeg moet er altijd een telefonisch gesprek plaatsvinden voor dat de bestelling op de post gaat.Wel jammer.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Dat u meteen meldt dat u de spullen niet in huis hebt. Negatief: dat u geen 6 exx in huis hebt ven een soort onderbroek

zeer slecht, onaanvaardbaar

Beter/netter verpakken, pakbon en retourformulier meezenden, gratis of voordeliger retourneren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede logistiek en informatievoorziening. Zeer op tijd geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle service duidelijke website

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

vlotte levering, vlotte oplossing bij tekort in voorraad.

De website is lastig te bedienen. Als je de maat hebt ingevuld en dan de kleur, verspringt de maat weer of vice versa. En dan is er weer een verrassing als je klaar bent (zwarte onderbroeken). En nu ook weer moet je op het idee komen om de sterren aan te klikken (kleurenblinden zie geen rood!

voldoende, een redelijke ervaring

gebrek aan productomschrijving heren met name welke stof is gebruikt was eerder wel prima , nu niet meer.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering en duidelijke website

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik ben op 17-03-2018 geïnformeerd dat levering later zal plaats vinden. Hiervoor dank.

KiyOh moet eerst controleren of de levering heeft plaats gevonden. Dan kan ik er een beoordeling aangeven. De keuze van de aanbeveling kan ik maken. Het wordt dus Nee,

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

Zorg dat de voorraadindicator op de site geupdate is zodat klanten niet na een paar dagen te horen krijgen dat: 1. de artikelen niet meer leverbaar zijn 2. je je geld binnen 7 dagen terug mag verwachten. Ik vind dat bespottelijk lang duren! Dat kan tegenwoordig binnen 1 dag....Waarom in vredesnaam een week wachten??

Dautzenbergstraat 57

6411LA Heerlen