Altijd leuke musthaves, heel tevreden!!

Heb ondertussen al verschillende keren besteld, ben heel tevreden over de kwaliteit en snelle verzending. Tis meestal uitpakken en aandoennn #ootd. Enig minpuntje is dat mn maat er vaak snel uit is. Maar ze hebben zoveel leuke dingen! Altijd moeilijk kiezen, vind altijd wel wat...

Leuke en gave kleding zodat je bij elke gelegenheid er weer stijlvol uit ziet

De kleding is leuk voor iedereen, Jong en oud. Daarbij is er voor elk feestje of een gewone werkdag wel wat leuks !! Zeker aan te raden voor iedereen omdat het allemaal goed past bij de trend van nu.

Heb een pak besteld was super snel bezorgd. Goede kwaliteit! Ben er nog steeds super blij mee

Fantastische jas

Mooie tussenjas gekocht. Kwam overeen met de foto’s en zit perfect . Eerder ook mooie jurkjes gekocht, erg tevreden !

GEWELDIG

Een geweldig bedrijf, met geweldige kleding! Super leuke kleren van een goede kwaliteit en een leuke prijs. Altijd weer een feestje om mijn bestelling te ontvangen. Als er iets mis is wordt je super netjes geholpen en wordt er gekeken naar een oplossing. Ik zal hier hier zeker nog vaker bestellingen plaatsen!

GEWELDIG

geweldige kleding en winactie! Super leuk merkje :)

Goede pasvorm

De kleding die ik altijd bestel is van goede pasvorm en kwaliteit. Ik heb er nog iedere keer zoveel plezier van en krijg er altijd wel complimentjes over.

Top winkel

Snelle levering, mooie producten en goede service bij vragen

Hele goede klantenservice!

Hele leuke kleding webshop met mooie kwalitatief goede artikelen! Ook de klantenservice is erg vriendelijk en reageren snel! Ook altijd hele leuke winacties... Top service!

Super fijne kleding

Hele leuke fijne mooie kleding voor alle gelegenheden.

Super mooie kleding!

Heel eerlijk ik heb nog nooit kleding bij jullie besteld maar ga het zeker wel doen want ik vind het echt super super mooi. Jullie hebben altijd een hele mooie collectie en ga jullie ook zeker aanraden bij mijn familie en vrienden..

Goede kwaliteit en leuke collecties (:

Heb al een aantal keer verschillende kleding bij jullie besteld. Zeer tevreden over de kwaliteit hiervan, blijft lang mooi en zit zo lekker. Altijd weer moeilijk kiezen wat ik ga bestellen. Zeker een aanrader!

Super leuke winkel met leuke items en een leuke stijl

Bestel vaak bij jullie en 9/10 x hou ik ook alles! De service is altijd goed en vriendelijk! Jullie stijl is zo ontzettend leuk en raad de winkel ook altijd bij al mijn vriendinnen aan!! Ga zo door!

Shoppen bij By Musthaves is altijd top!

Super leuke kleding, schoenen en accessoires, voor iedereen wel iets leuks te vinden! Goede service en een duidelijke, mooie webshop! Zeker een aanrader ✨

Must-heaven

One word: Sooooo in Love with the clothes

Heerlijke website om te shoppen! De kleding zit perfect en elke keer weer hele leuke nieuwe items. Service is top! Via de mail altijd reactie. Het verzenden is zoals het hoort. Als ik het bestel is het de volgende dag in huis EN DAT OP HET EILAND TEXEL!! Ze komen zelfs daar hun woorden na. Dus als ik een feestje heb bestel ik het gauw en kan het de volgende dag aan!

Geweldige kleding en goeie kwaliteit!!

Een geweldige positieve ervaring

Er staan altijd geweldig leuke kleuren online op de site. Vaak vind ik het zo moeilijk om een keuze te moeten maken, daardoor bestel ik vaak stiekem te veel. Kleding is van goede kwaliteit, het is precies zoals dat het eruit ziet online en zit comfortabel. Snelle verwerking en levering van de bestelling. Kortom top service, ik ben zeer tevreden!

Fijne webshop, snel en vriendelijk

ByMusthaves heeft voor ieder wat wils. Snelle levering, leuke prijsjes. En als iets niet goed is, dan word dat ook netjes behandeld. Ik koop vaker bij ByMusthaves!

Vriendelijke en snelle service

Pas een grote bestelling geplaatst, helaas door een fout telling kwamen 2 kleding stukken niet binnen. Ik heb zelf niets hoeven te doen, het was allemaal al netjes opgelost voordat ik überhaupt de kans kreeg om contact op te moeten nemen. En super blij toen de bestelling binnen kwam!

Klant op nummer 1

Er werd snel geleverd, kwaliteit was erg goed en de kleding is gewoon fantastisch.

Erg prettig

Je word goed geholpen, en de kleding is erg mooi, ik ben erg tevreden!

Beste leukste enthousiaste eerlijke verkopers

by Musthaves is voor mij het juiste adres als ik me salaris weer heb... altijd lekker rond kijken op de site en inspiratie op doen om me outfit’s nog leuker te maken. Fijne & eerlijke verkopers met vragen kan je altijd bij ze terecht, ze hebben mij al een paar keer geholpen en het is mij altijd goed bevallen. Gewoon top service! Van: Sanne S

Leukste winkel ooit

Dit is ech de leukste winkel ooit met de leukste items die je zeer zeker wilt aantrekken !!

Voel me weer op en top vrouw door jullie kleding

Ik bestel echt maandelijks jurkjes of rokjes na m’n bevalling bij jullie. Ik was erg onzeker geworden maar nu beter in m’n vel en voel me zeker in jullie mooie jurkjes ze zitten perfect en voel me hier super in het is goede kwaliteit en voel me hierdoor een mooie mama en vrouw De dames staan klaar vóór vragen en als er iets niet goed is gegaan krijg je netjes antwoord heb het pas een keer mee gemaakt maar word goed afgehandeld Kleding blijft mooi na het wassen heb geen minpunten Het is mijn nummer 1 winkel!!!

4 Haatlanderdijk

Kampen 8263 AR