Hele leuke kleding, gaan mee met de tijd!
al meerdere malen bij jullie besteld en altijd alles super snel en netjes ontvangen! Ook retouren geen probleem en netjes snel je geld terug. Super webshop!
Super leuke modieuze kleding! Snelle levering en leuke acties. Tevreden klant!
Goede service en mooie betaalbare kleding! Kortom verslavend
In 1 woord : geweldig! Voor herhaling vatbaar
Het retour gestuurde kledingstuk zou een ongename geur ineens hebben. Nemen spullen ineens niet meer retour. Zo kan ik het ook. Zeggen dat het onaangenaam ruikt (nooit aangehad, gelijk zelfde dag retour).. reageren op mailtjes na herhaaldelijk vragen nog niet. Echt, NOOIT meer. Zeer onbetrouwbaar
Wat een leuke webshop met onwijs leuke kleding. Echter als je iets besteld wat retour moet doe dit dan ten eerste via DHL zodat ze geen ‘extra’ retour kosten innen boven op de al zelfbetaalde retourkosten. Ik had 4 artikelen besteld en er 3 terug gestuurd. Deze artikelen heb ik allemaal gepast in hetzelfde huis/ruimte. Echter kreeg ik (na 2,5 week) een retourbevestiging met als opmerking dat ze 1 artikel niet konden accepteren omdat hier een onaangename geur aan zou zitten. (Vreemd want waarom word de rest dan wel geaccepteerd?!) Of ik 4,99 over wilde maken zodat ze dat artikel terug konden zenden naar mij en dan zouden ze de rekening aanpassen om óók voor dit artikel te moeten betalen. Hier ging ik niet mee akkoord en gelijk telefonisch en via de mail contact gezocht, ik zou terug gemaild worden. Na 1 week nog geen reactie een bericht via de chat op de website gestuurd, ze hadden het druk dus nog even geduld. Ondertussen moest ik wel betalen via Klarna en dus contact opgezocht met Klarna, die hebben mijn betaling gepauzeerd en als het niet opgelost zou worden zou hun onderzoeksteam onderzoek gaan doen. Nu 12 dagen later bericht van Klarna dat opnieuw mijn rekening is aangepast met gelukkig alleen het bedrag van het item wat ik gehouden heb. Echter nog steeds geen mail terug gehad, wat ronduit onbeschoft is. Sorry maar deze webshop stinkt aan alle kanten en aan alle negatieve reviews te lezen (kijk ook eens op ervaringen.nl) proberen ze overal een slaatje uit te slaan. Ik bestel hier NOOIT meer!
Hi, Wat vervelend om te horen dat uw ervaring met onze webshop op deze manier is gelopen. Graag willen wij daarvoor onze excuses aanbieden. Ik zie dat het inmiddels is opgelost en dat de factuur op de correcte manier is aangepast. Wij beantwoorden de mail binnen 2 werkdagen. Het komt vaak voor dat een mail terechtkomt in de spambox, hierdoor lijkt het alsof u geen reactie heeft ontvangen van ons. Liefs, By Musthaves
Lieve mede vrouwen, Ik heb bij dit bedrijf 4 artikelen besteld welke ik netjes vooraf heb betaald. Ik heb artikelen teruggestuurd omdat het niet naar wens was en ben inmiddels dagen/weken aan het smeken om mijn geld terug te krijgen.. tot op heden heb ik nog precies NIKS ontvangen. Ik ben hier ZO ontevreden over dat ik dit voor ga leggen bij de geschillencommissie en bij Kassa en Radar. Alsjeblieft, laat je niet verleiden door de leuke artikelen die ze op hen Instagram promoten. Het is de moeite en stress niet waard. Liefs Sanne
Hi Sanne, Wat vervelend om te horen dat uw retourzending op deze manier is verlopen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, onze oprechte excuses hiervoor. We kijken graag met u mee waar het mis is gegaan, helaas zijn uw gegevens niet bij ons bekend. Zou u daarom een mail willen sturen naar [email protected]? Wij zullen u via deze weg verder helpen. Liefs, By Musthaves
Mijn bestelling, (een wikkeltrui) was al na 1 keer dragen kapot, de band waarmee je de trui dichtknoopt liet los. Klantenservice van By Musthaves gemaild met de klacht en een foto erbij, en nooit meer iets gehoord! Er werd niet gereageerd op mijn mail. Zeer slechte zaak dus en de laatste keer dat ik hier iets besteld heb.
Hi, Wat ontzettend vervelend dat de communicatie op deze manier bij ons is verlopen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het item na 1 x dragen al kapot is, onze oprechte excuses hiervoor. Helaas kan ik verder geen gegevens van u vinden. Zou u de mail opnieuw willen sturen? Wij kijken graag met u mee om samen een passende oplossing te vinden. Liefs, By Musthaves
Echt het meest schandalige bedrijf waar ik ooit iets heb besteld, dom dat ik niet eerst de reviews heb gelezen!! En heel triest dat jullie je eigen personeel fake goede reviews laten schrijven. Contact met de klanten service is bijna onmogelijk aangezien er niet op mail of telefoon wordt gereageerd, heb ik na super lang wachten eigenlijk mijn geld terug, is er 4,99 ingehouden (bovenop de 6,75 die je zelf al betaald) aan milieu kosten? Mag dit überhaupt??? Op de site staat inderdaad dat dit voor zendingen via post nl geldt maar mijn pakket is gewoon via DHL verstuurd, echt wtf stelletje oplichters
Helaas wacht ik al 21 dagen op de terugbetaling van mijn retournering. Meerdere keren na 14 dagen contact geprobeerd op te nemen met ByMusthaves.com maar helaas maar 1 reactie ontvangen. “Wij zijn momenteel erg druk, mijn collega gaat hier donderdag mee aan de slag”. Er druk maar wel dagelijks 24/7 actief met de verkoop op FB en Instagram. SCHANDALIG! Klanten hebben recht op hun geld terug binnen 14 dagen en laat je niet al 21 dagen wachten en nog steeds achter hun geld aangaan! Koop hier inderdaad alleen als je zeker weet dat je wat wilt houden.
Mijn bestelling van 2 weken geleden nog steeds niet binnengekregen.... het gaat om een bedrag van €250,00 euro. Vandaag na 4 x bellen eindelijk iemand aan de lijn die mij kan helpen. Althans dat dacht ik. Ik kreeg te horen dat ze niet wist waarom dat deze bestelling niet goed is doorgekomen. Ik bleef vriendelijk en vroeg of ze dan wel echt vandaag liet weten waar mijn bestelling blijft. Ze beloofde vandaag wat te laten weten. Maar wat denk je.... nog geen gehoor. Dit vind ik geen klasse. Als je zo’n grote bestelling doet en dan zo wordt behandeld als klant. Niet eens wetend of de items die je hebt besteld überhaupt nog wel te verkrijgen zijn. Graag hoor ik snel van jullie!!!!!
4 minuten geleden Bijzondere website... kleding niet van allerbeste kwaliteit, maar daar is de prijs ook naar, dus wat mij betreft prima! Alles is prima totdat je wat terug wil sturen. Inmiddels na 3 weken, 6 mailtjes en een aantal keer met ACM en rechtsbijstand te dreigen mijn geld teruggekregen. Erg jammer want ik bestelde er graag! Als je je afvraagt waar alle goeie recensies ineens vandaan komen? Deze webshop doet een winactie waarbij je kan winnen als je een recensie schrijft, zieltjes winnen dus, echt belachelijk!
Product besteld. Werd geleverd , de kwaliteit van het product bleek na 2 x dragen erg slecht. Er word niets aangeboden , niet eens gereageerd op het problemen behalve dat de 30 dagen verlopen zijn van de garantie. Het waren colbertjes deze werden met 25/30 graden iedere week inderdaad niet meteen gedragen. Ik bestel hier nooit meer.
Deze website heeft altijd leuke kleren aan een goede prijs! Laats een jurk besteld, deze was de dag erna meteen al geleverd! Super.
Ik had 1 artikel besteld en gekozen voor achteraf betalen met Klarna maar het artikel was niet goed dus heb het dezelfde dag nog retour gestuurd via Post NL wat mij €7,25 kostte. Vervolgens is mijn retour ontvangen en is mijn rekening op Klarna aangepast, echter blijft er een bedrag van €4,99 open staan. Ik heb een aantal mailtjes hierover gestuurd maar krijg als antwoord dat het bedrag is omdat ik het niet met DHL heb terug gestuurd en ze denken aan het milieu? Dit betekend dus dat ik aan retourkosten in totaal €12,24 heb moeten betalen. Ik vind dit echt bizar en heb dit nog nooit meegemaakt! By Musthaves geeft geen reactie meer op mijn mail wat ik erg jammer vind op deze manier verliezen ze waarschijnlijk erg veel klanten want geen 1 webshop gaat zo te werk!
Gewoon goed
Inmiddels al 4 keer gemaild nog steeds geen inhoudelijke reactie op mijn mails gehad. Klantenservice bevestigde zelf mijn bestelling te hebben geannuleerd wat dus niet het geval was. Zelf kosten moeten maken om het artikel terug te sturen. Daarnaast lijken die items qua kleur niet eens op de foto. Corona of niet naar drie weken kun je echt wel inhoudelijk op een mailtje reageren en niet reageren met een standaard antwoord waaruit blijkt dat je de complete mail niet hebt gelezen! Een keer maar daar blijft het ook bij!
Super leuke mooie kleren en niet duur
Super shop!
Fijne winkel met super toffe dingen!!
Een snelle service. Vooral veel keus en leuke kleding. Zie veel voorbij komen op Facebook.
Super leuke items!
Snel geleverd. Top kwaliteit. Super prijs.
Mijn zus en ik hebben allebei kleding besteld. Zeer tevreden en zouden zeker nog een keer bestellen!