Ik koop hier nooit meer wat
Wat een leuke webshop met onwijs leuke kleding. Echter als je iets besteld wat retour moet doe dit dan ten eerste via DHL zodat ze geen ‘extra’ retour kosten innen boven op de al zelfbetaalde retourkosten.
Ik had 4 artikelen besteld en er 3 terug gestuurd. Deze artikelen heb ik allemaal gepast in hetzelfde huis/ruimte. Echter kreeg ik (na 2,5 week) een retourbevestiging met als opmerking dat ze 1 artikel niet konden accepteren omdat hier een onaangename geur aan zou zitten. (Vreemd want waarom word de rest dan wel geaccepteerd?!)
Of ik 4,99 over wilde maken zodat ze dat artikel terug konden zenden naar mij en dan zouden ze de rekening aanpassen om óók voor dit artikel te moeten betalen.
Hier ging ik niet mee akkoord en gelijk telefonisch en via de mail contact gezocht, ik zou terug gemaild worden.
Na 1 week nog geen reactie een bericht via de chat op de website gestuurd, ze hadden het druk dus nog even geduld.
Ondertussen moest ik wel betalen via Klarna en dus contact opgezocht met Klarna, die hebben mijn betaling gepauzeerd en als het niet opgelost zou worden zou hun onderzoeksteam onderzoek gaan doen.
Nu 12 dagen later bericht van Klarna dat opnieuw mijn rekening is aangepast met gelukkig alleen het bedrag van het item wat ik gehouden heb.
Echter nog steeds geen mail terug gehad, wat ronduit onbeschoft is. Sorry maar deze webshop stinkt aan alle kanten en aan alle negatieve reviews te lezen (kijk ook eens op ervaringen.nl) proberen ze overal een slaatje uit te slaan.
Ik bestel hier NOOIT meer!