Top winkel

Velen leuke jurkjes besteld , snelle levereing , en altijd een superleuke collectie !

Goede service, leuke kleding

Tijdje geleden een aantal artikelen besteld en helaas miste ik 1 jurkje bij deze bestelling. Nadat ik telefonisch contact had opgenomen werd alles nagekeken en werd het meteen opgelost en kreeg ik het missende jurkje alsnog opgestuurd en de volgende dag had ik deze in huis. Super service!!

Snelle service & goede, mooie kwaliteit!

Super leuk jurkje bij by musthaves besteld. Het was moeilijk kiezen welke ik wilde kopen maar eenmaal in huis super blij met mijn keuze. Het jurkje is leuk met een heerlijke stof! Precies zoals op de foto’s. Ik heb hem s’ avonds besteld en de dag erna had ik hem al in huis. Een bestelling bij jullie is zeker voor herhaling vatbaar! (:

Geweldige items én service!

Bestellingen snel thuis! Alles wordt netjes afgehandeld en contact personen zijn altijd vriendelijk!

Super leuke winkel

Ik heb een aantal keer iets besteld waarvan ik niks heb terug hoeven sturen. Het word snel verzonden dus ook snel in huis! Ik ben zeer tevreden

Leuke kleding én betaalbaar!!

Altijd erg leuke kleding voor een fijn prijsje, zo is het leuker om een aantal jurkjes tegelijk te kopen om de kledingkast aan te vullen!

Goede service, snelle levering!

Super leuke kleding voor super leuke prijzen! Goede service

Altijd tevreden met mijn bestelde items!

Niks gelogen.. Geweldige “musthaves” en ik ben nog nooit teleurgesteld! Ik ben fan!!

Hier vind je altijd het allerleukste !

Elke keer als ik nieuwe collectie zie kan ik het niet laten. Mooie kleding !

Top webshop!

Super leuke items te koop waardoor ik nooit kan kiezen haha! Altijd blij met mijn aankoop! Top!!

Super leuke, fashionable kleding en betaal baar!

Super leuke kleding, bestel sinds een tijdje en ben helemaal verliefd. Heel stylisch en zijn up to date met de laatste prijs! Betaalbare kleding voor iedereen! Groetjes, Danielle Meijering

Prachtige kleding en geweldige kwaliteit. Kunnen er lang omheen praten maar één woord fantastisch!!

Geweldige service en super leuke kleding!

Altijd een vriendelijke benadering en super snelle en vooral fijne service! Ik ben fan!

Top winkel!

Zoooveel leuke artikelen en voor een prachtprijsje! Te veel leuks om te kiezen

Super leuke kledij

Super leuke kledij! En goede prijs!

Leuke winkel met leuke artikelen. Ik had mijn bestelling ook heel snel in huis. Ga zo door!

Leukste online winkel, mijn favoriet!

Word altijd zo blij van jullie nieuwe collectie. Enige online webshop die leuke unieke items aanbied! Leuke prijs, trendy items en goede service.

Super mooie blazer besteld, was enorm snel binnen en de kwaliteit is top. Heel tevreden en zou zeker vaker bestellen.

Super kwaliteit voor een leuke prijs

Met Bymusthaves zit je altijd goed. De kwaliteit van de kleding is precies zoals je ze op de foto ziet. Daarbij is de pasvorm altijd perfect! Ik kies voor bymusthaves.

Geweldig!!!

Jullie hebben altijd zulke leuke kleding echt helemaal top!!!

Ik heb het pakketje snel ontvangen & was zeer tevreden van de service!!

Zeker een aanrader!

Meerdere malen bestelling gedaan bij by musthaves! Super leuke spullen voor een betaalbare prijs. De producten worden snel geleverd wat erg fijn is. Zeker een aanrader dus.

Top kledingsite!

Altijd leuke kleding!

Mooie kleding

Ik heb er nog nooit besteld maar zit altijd te kijken en wat een toffe mooie kleding vooral de jurken zelf ben ik lang en kan nooit een jurk vinden die echt aan mijn lengte voldoet en zoals ik op de foto’s zie is dat hier wel. Ben zeker van plan om hier te gaan bestellen en als dat bevalt word dat zeker vaker ( niet goed voor de portemonnee haha )

4 Haatlanderdijk

Kampen 8263 AR