Helemaal verliefd!

Hele leuke kleding zoals altijd! Als er iets is reageren ze snel op je berichtje om je gerust te stellen. Veel te veel leuke kleding om te kiezen. Zeker aan te raden! Keer op keer een super collectie!

Amazing

Ik bestel teveel, elke keer denk ik oké nu heb ik alles wel. En dan is er een nieuwe collectie en daar ga ik weer... zo leuk om te shoppen bij jullie.. ben altijd super tevreden.

Leuke collectie

Super leuke site! Hele leuke collectie Al eens bij jullie besteld, zeer tevreden over!!

Super leuke collectie en goede service!!!

Ten eerste word ik elke week weer getriggerd door de leuke en pakkende posts op Facebook en Instagram om weer in de webshop te kijken. Ten tweede vind ik dat jullie een goede service hebben! Ik heb nu al een paar keer wat besteld, super snelle levering, echt top!!! Ik kan me nu alweer verheugen op een nieuwe collectie!!

Fantastische service

Ik heb altijd goede ervaringen. Netjes afgeleverd. En als er iets is.wordt het altijd netjes opgelost.

Ik heb laatst hier een superleuk jurkje besteld en een chill broek, het zit erg lekker en ben er zeker tevreden over! In de chillbroek zat wel een draadje los, maar dat kan in elke winkel natuurlijk gebeurten! Even afgeknipt en het zit erg fijn! Zeker een aanrader om hier kleding te bestellen! Hele leuke items ook!

Zomer jurken

Poos terug 3 mooie zomer jurken besteld bij jullie en ook ontvangen, maar heb ze nog niet aangehad omdat het weer niet mee zit, de eerst volgend mooie zomer weer boven de 23 graden, trek ik 1 van die jurken aan. Ik zie altijd nog mooie jurken en andere kleding, alleen geen ruimte meer in mijn kleding kast en die is best groot..ik ben tevreden met jullie service, altijd wel snel geleverd.

Perfect!

Snelle levertijd, altijd leuke nieuwe kleding! Nu hopen dat we ook een keer wat winnen met de super leuke win acties!

Leuke kleurrijke kleding

De collectie van By Musthaves past precies bij mijn smaak: de laatste trends, leuke kleuren en zit goed! Goed betaalbaar, prima prijs/kwaliteitverhouding.

Love it !

Ik ben keer op keer enorm tevreden over de service! Ook zijn de kleren altijd super mooi! Volledig mijn ding!

Leuke kleding voor weinig geld!

Ik kocht er al 2 keer. Een super leuk mantelpakje en een prachtige jurk! Mooie kledij, altijd veel nieuwe collectie. Heel verslavend!

Leuke kleding voor een goede kwaliteit

Leuke webwinkel met verschillende soorten kleding voor elk moment. Mijn bestelling was snel in huis en ook toen ik de tracking mail nog niet had gekregen hielp de klantenservice mij snel op weg. Een aanrader!

Fantastisch!!

Al vaker kleding besteld op deze site, altijd snel bezorgd en ziet er precies uit zoals op de foto’s! Voor het laatst een heerlijke comfy set besteld die ik zowat elke dag draag tijdens deze quarantaine, kortom top winkel!

Al een aantal keer kledingstukken besteld. Altijd keurig op tijd geleverd, en daarbij superleuke kleding dat ook nog eens prima zit ! Zal hier zeker nog weer bestellen!

Super !

Ik heb nog nooit bij jullie besteld, maar ik lees alleen maar goede dingen ! Jullie hebben een superleuk assortiment en ik ga binnenkort bestellen als ik meer nodig heb, voor zover top verkopers zijn jullie !

Fijne webshop

Super leuke kleding, een groot wisselend assortiment en een goede service!!

Super gave en hippe kleding

Elke dag zit ik weer opnieuw te snuffelen op jullie site en elke dag zie ik weer super leuke kleding voorbij komen. Al vaak besteld en zeer tevreden!

De leukste winkel/ webshop

Ik heb al een aantal kledingstukken van jullie en ben super tevreden. Alles is super mooi en elke keer is het weer lastig om iets uit te kiezen. Ga zo door!

Alle jurken die ik al besteld heb zijn super mooi en van goede kwaliteit

Ik heb hier al meerdere jurkjes besteld en ben super blij ermee. Ik draag ze dagelijks en ze blijven nog steeds mooi.

Super leuke kleding!!!

Altijd super mooie kleding binnen gekregen! Ik ben verliefd op alles wat jullie hebben! Super snelle service ook! Meestal de volgende dag al in huis!

Geweldige kleren

By Musthaves heeft geweldige kleren voor een niet al te dure prijs. Ze hebben super leuke zomerse jurkjes voor alle mensen wat. Korte jurkjes, maxi jurken etc. Geschreven door S. v.d. Veer

Super leuke kleding!

Leuke kleding met goede kwaliteit! Ook nog een leuke fb met veel deel en win acties !

Fantastisch!!

Zoveel leuke kleding dat ik het liefst de hele webshop leeg koop!

Klantgericht, geweldig, service

Echt een super fijne (online)winkel met een super service! 2 keer problemen gehad met een bestelling en die zijn beide keren heel netjes opgelost. Zeker een aanrader!!!

Super leuke kleedjes

Top kleedje! Een kleedje staat zelfs op mijn save the date! Iedereen vraagt erom! Voel me goed in mijn vel dan

4 Haatlanderdijk

Kampen 8263 AR