Top service&Super leuke kleding

Top service en ze hebben super leuke kleding!!

Uitstekende shop met geweldige outfits

Heerlijke outfits voor een goede prijs met snelle levering en prettig contact

Super winkel met hele leuke kleding!

Naast de mega keuze uit kleding, is de service van deze shop ook uitstekend. Ik zal er zeker nog vaker wat kopen. De collectie vernieuwd vaak, waardoor er veel keus is en je maar blijft kopen! :)

Uitstekende service en kwaliteit!

Mooie kleding, goede service en perfecte kwaliteit! Ik zal hier vaker bestellen, echt een aanrader dus.

Klacht wordt volkomen genegeerd

Kapotte kleding ontvangen. Meerdere klachten ingediend en wordt niet in behandeling genomen. Ze reageren nergens op.... ik vraag mij af wat voor malafide webshop dit is. Zeer onbetrouwbaar

Geen of vrijwel geen reacties op niet geleverde bestelling en klacht

Op 13 maart een bestelling geplaatst. Na 2 week nog geen bestelling, ondertussen al gemaild en dergelijk. Uiteindelijk blijkt mijn bestelling kwijt te zijn geraakt door DHL? en kreeg ik de oplossing al een deel van mijn bestelling te laten sturen en de overige 2 producten zouden later worden gestuurd, ondertussen is het 20 april en zijn de overige 2 producten nog steeds niet in mijn bezit. Van mijn deel bestelling 1 artikel terug gestuurd en is door hun op 9 april ontvangen en ook hiervan nog geen enkele retour mail of bericht van gehad. Helaas is mijn jurkje die ik heb gehouden na 1 keer dragen al kapot.. Dit netjes met foto per mail op 12 april aangemeld, uiteraard tot heden nog niks over gehoord. Ik heb toen maar weer een instagram bericht gestuurd waar werd gevraagd vanuit welke mail ik dit heb gestuurd maar ook verder geen reacties meer gekregen. Zojuist een klacht ingediend en ben erg benieuwd naar de oplossing. Verder vind ik het allemaal maar erg teleurstellend.

Extra geld betalen vanwege retour post-nl

Bij bestelling 4.99 verzendkosten moeten betalen. Na passen toch een artikel terug gestuurd omdat deze niet past. Deze met post NL terug gestuurd wat 7.20 koste. Toen bleek er 4.99 afgetrokken te zijn. Dit werd mij verteld toen ik gebeld heb. Dit staat wel op hun site vermeld. Heb hier vaker besteld dus deze niet doorgelezen toen ik besloot te retourneren. Dit bedrag wordt in rekening gebracht vanwege een schoner mileu... DHL zou volgens hun alleen maar elektrisch rijden. En dus beter voor mileu. hier in leeuwarden rijden alleen in de binnenstad elektrische auto's!! Bestel hier nooit meer. Op deze manier geld verdienen, vind ik gewoon oplichting...

Hele slechte ervaring

Reageren niet op privé berichten en mailtjes retour zending via PostNL kost €7,25 en daarnaast wil bymusthaves hiervoor nog eens €4,99 extra in rekening brengen! Absurd en onprofessioneel. Ik bestel hier nooit meer wat en raad het ook niet aan. Als je producten goed zijn is het leuk maar zodra je ontevreden bent zul je een andere kant van dit bedrijf zien!!

Zeer slecht

Broek besteld retour gestuurd was te klein. Mail ontvangen van ze dat het in goede orde ontvangen is. Zou me geld terug krijgen! Nog steeds geen geld gehad termijn dagen van hun zijn 14 dagen die zijn al reeds verstreken!! Raad niemand maar dan ook niemand hun aan stelletje oplichters BAH! Zo ga je niet met je klanten om!!

Mooi, betaalbaar en supersnelle levering.

Ondertussen al meerdere keren wat besteld. Zat altijd goed. Leuke prijzen en supersnelle levering. Kortom; erg tevreden!

Leuke prijzen leuke kleding

Leuke kleding/schoenen voor een betaalbare prijs. Goede kwaliteit!!

Super service

Snelle afhandeling/service/bezorging, want het liefst heb je je kleding/schoenen zo snel mogelijk! Zo fijn dat het kan!

Super ervaring

Echt aan te raden!!

Super mooie collectie

Altijd mooie kleding van goede kwaliteit. Ook altijd iets unieks!

Zalig

Super super altijd mooi en top!

Betaalbare prijzen. Producten zijn ook zoals ze er uitzien. Goede service en super snelle levering! Mijn advies.... Bestel als je iets leuks ziet!

Mooie kwaliteit van producten

Super leuke kleding, de echte trends van dit moment. En van goede kwaliteit! Snelle levering

Geweldig!

Hele fijne ervaring gehad! Blouse besteld, miste helaas 2 knopen, meteen gratis retour en 4 dagen later een nieuwe ontvangen! Helemaal top!

Echt een supersnelle levering ..overzichtelijk en duidelijk, geweldige sneakers besteld bij deze winkel Nou het is echt waar voor je geld ..erg tevreden Daarbij superleuke kleding ,modieus en kwaliteit Grt Marina

Een tijdje geleden verschillende jurkjes besteld, met het idee dat ik de leukste uit zou kiezen om te houden... Niet gelukt, want ze waren allemaal zo leuk! Ook snel bezorgd!

Klantvriendelijk en snelle service , top!

Super fijne webshop

Fijne webshop met leuke kleding en schoenen. Super service!

Goede service vriendelijk personeel

Goede service, snelle levering! Echt top

Super toffe kleding en accessoires! Nergens leuker te vinden en ook voor zulke fantastische prijzen!

Super prijzen en hele goede kwaliteit! Altijd de nieuwste mode en trends!🤩

Uitstekende en persoonlijke service met een unieke collectie keer op keer!!!

Een super leuke webshop met een persoonlijke service waarin ze altijd vriendelijk zijn. Verhouding prijs & kwaliteit zijn het meer als waard en ook hebben ze regelmatig acties om verbonden te blijven met hun fans. Ik was vanaf het begin en nogsteeds groot fan! Mij als klant raak je niet meer kwijt hoor. 🍀 Groetjes Hannah Verhoef 🤩

4 Haatlanderdijk

Kampen 8263 AR