Hier word ik zooo happy van

Al een paar keer leuke kleren besteld bij jullie. Elke keer sรบper tevreden! Jullie hebben ontzettend leuke, modieuze kleding, waardoor ik mij moeilijk kan beheersen om niets te kopen :P Goede kwaliteit, veel diversiteit!

G E W E L D I G!!

Al 4x items besteld, voor mezelf en anderen. klantenservice erg duidelijk. Eenvoudig en snel bestellen. Items van goede kwaliteit en dagelijks nieuwe items. Betaalbare prijzen.

Altijd leuke kleding! Voor leuke prijsjes!

Super goede service! Enorm fijne winkel

Goede service en goede prijs/kwaliteitsverhouding

Super toffe site,leuke spullen

Goede service altijd tevreden

GE-WEL-DIG

Heb hier laarsjes besteld & deze zijn gewoonweg geweldig! Ze zien er exact hetzelfde uit als op de foto wordt weergegeven. Super snelle service dus kon ze direct combineren met mijn outfits. Topwinkel, topgerief! Gewoonweg geweldig dus.

Mooie en goede kwaliteit

Ik vind jullie en super goede winkel en ook zeker met top kwaliteit! Stoer maar ook zeker sexy! ๐Ÿ’—

mooie betaalbare mode

Mooie betaalbare mode Je krijgt ook snel reactie wanneer je een mailtje stuurt ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘

Mooie collectie, goede service, top!

Top service en mooie kwaliteit๐Ÿ˜

Altijd hele mooie en unieke schoenen!

Ik bestel vaker schoenen bij jullie omdat ze net even anders zijn als ergens anders! Ik ben fan! En altijd een snelle levering! Top

Wat een goede service! Mijn favoriete kledingswinkel ๐Ÿ˜

Perfecte pasvorm

Het is ongelofelijk! Alle jurken van deze site zitten in een keer goed. Zelfs de one-size jurken hebben de perfecte pasvorm. Een echte aanrader om hier jouw jurkjes te halen!

Super leuke items beschikbaar die helemaal in de mode zijn! ๐Ÿฅฐ

Ik zie altijd super leuke items op jullie site en social media! Zo geweldig! Wat je koopt je zal altijd 1 zijn met de laatste mode trends. ร‰chte must haves. Verdiende naam en perfecte service. ๐Ÿฅฐ

Echt perfect

Toppers zijn jullie! Blij met een winkel zoals jullie!๐Ÿ’•๐Ÿ’• Ik zit al steeds te kijken voor de witte laarsjes!

Top levering

Leuke kleding en snel geleverd!

Al vaker hier wat besteld en nooit teleurgesteld. Er is zoveel keuze, Altijd lastig kiezen ๐Ÿ˜

Snelle levering ondanks de feestdagen toen! Ook snel geld retour.

All musthaves I need๐Ÿ˜

Goede service met geweldige musthaves. Altijd up to date met de social media om me weer helemaal lekker te maken online te shoppen๐Ÿ˜

Mooie outfits, top kwaliteit.

Al een tijdje bestel ik mijn kleding op Bymusthaves.com het is mooie en fijne kwaliteit. Echt leuke betaalbare kleding met goede service!

Drie grote Gโ€™s

Geweldig, goed en Great (service) ( geschreven door Femke van der Meulen)

Snel en geweldig!

Mijn pakketje kwam snel aan en was zoals omschreven. Ik ben er erg blij mee en gebruik het artikel wekelijks!

Ohmy-fabulous

Mode van deze tijd, veel in verschillde kleuren verkrijgbaar. Echt fantastisch. Zeker een aanrader!

Altijd alles super snel geleverd , super mooie en leuke kleding en schoenen etc. Altijd een kijkje nemen waard!! Zou jullie aan iedereen aan raden

Super geweldige winkel!!!!!๐Ÿฅฐ

Al enkele jaren bestel ik verschillende dingen bij jullie, ook familie leden en vriendenvbestellen al vaak spullen bij jullie omdat ze het zulke mooie dingen vinden. Top kwaliteit & top service... ik ben telkens weer een dol gelukkige klant als de postbode aan mijn deur staat ๐Ÿฅฐ๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ˜Š

Super leuke webshop met leuke kleding!

Hele leuke webshop met leuke en stijlvolle kleding! Snelle en goede service, heel tevreden! En altijd leuke winacties!

4 Haatlanderdijk

Kampen 8263 AR