Helemaal G E W E L D I G!

Goede en snelle service! Meeega leuke items.

Leuke en goede kwaliteit kleding

Mooi kleding voor een goede prijs, de kwaliteit en kleur is zoals op de afbeelding. Goede service mocht de maat niet passen, snel je geld terug of achteraf betalen. Heb al vaak iets besteld en ga ik ook zeker mee door.

Was als kado bedoeld en was ook een absolute verrassing!

Kreeg een superleuk jurkje binnen, snapte er niks van, maar was een "kadootje". Een zeeer geslaagde! ☺️

Mooier dan verwacht!

Gisteren een set binnen gekregen. Was bang omdat het one size het niet zou passen. Maar het is mooier en luxer dan verwacht. En het past precies. Ga hier sowieso vaker bestellen!

Lekker mooie schoenen

Leuke schoenen alleen de binnen flap gaat steeds naar beneden

PERFECT

Eerst en vooral vind ik jullie kledij prachtig. Het is niet alledaags, maar ook niet te speciaal. Daarnaast heb ik eens een jurk en een korte broek bij jullie besteld. 2 dagen na mijn bestelling vond het al plaats in mijn kleerkast. Voor de lage kostprijs, heb je toch goede kwaliteit en zit de kledij als gegoten!

Snelle service & een echte must have ;)

Snelle bezorging en super leuke hebbedingen bij Musthave! Echt een aanrader voor een leuke prijs.

Ontzettende leuke items aan fijne prijsjes

Super webshop, altijd leuke musthaves en vaak een nieuw assortiment. Makkelijk te bestellen en snel thuis bezorgd. Ook de prijsjes zijn goed.. Echte aanrader! Gr Anaid Dio

goede service

leuke kleding en uitstekende service xx Kim Douma

Super goed

Ik heb een tijd terug een jurkje gekocht! Super snel geleverd, kon hem de volgende dag al passen, en wauwie wat zat deze goed zeg! Meteen in de koffer gedaan en meegenomen voor vakantie naar Turkije!

By musthaves hebben ze alles wat i must have!😍

Ik heb al regelmatig wat gekocht op deze unieke webshop en ik moet bekennen ik ben fan!

Geweldig!

Prachtig, wisselend assortiment voor een goede en betaalbare prijs. Prachtige kwaliteit en altijd de mooiste musthaves op voorraad!

Prachtig van TOP tot TEEN!!

I love deze webshop! Zulke leuke items en gaat helemaal mee met de trend van nu en voor een betaalbare prijs. Ook hele fijne kwaliteit en ik straal als ik jullie kleding aan heb!!!!

Mooie collectie en goede communicatie!

Hele toffe stuks tussen de collectie zitten! Heb ooit eens een klein probleempje gehad maar dit werd snel en makkelijk opgelost dankzij hun goede communicatie! Top service!

Super leuke kleren, mijn favoriete fasion webshop!!

Vele leuke aanbod van kleding en schoenen. Waarbij er goede en leuke foto van kleding combinatie getoond worden. Webshop wat ik altijd in de gaten houd en erop ga kijken wanneer ik weer een leuke nieuw outfit wil scoren

Super goede kwaliteit

Ik heb de laarsjes bij jullie gehaald! En was in het begin bang dat het weer zo een site was met van die goedkope laarsjes die zo snel stuk gaan. Maar in tegendeel zelfs ze zijn super fijn ze zitten ook echt top! Echt mijn lievelings laarsjes tot nu toe!

Echt hele leuke kleren en goede kwaliteit!

Alle kleren die ik bij jullie heb besteld vind ik nog steeds super leuk heb ik niet vaak na een paar keer gedragen te hebben.

Top zaak love it!

Hele leuke kleding, bestel er heel graag! Groetjes Sharona Gabriels

Pure verwennerij

Naast een super mooie collectie, belonen ze ook de klanten met give aways. Dit is nou wat ze bedoelen met klant is koning! Voor ieder wat moois xx

Mooie kleding en prima retour beleid!

Snelle levering en mooie/fijne kwaliteit. Kom zeker terug en zeker aan te raden!

Ge-wel-dig

Wat een mooie producten en snelle antwoorden/klantvriendelijk. Nu nog hopen dat ik eens iets win met een mooie winactie (:

Super leuke winkel Leuke acties veel variatie qua kleding en schoenen

Leuke spullen voor een goede prijs

Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ook leuke acties en foto’s op social media.

Superfantastisch

Super service en goede kwaliteits kledij

4 Haatlanderdijk

Kampen 8263 AR