Nog geen 1 ster waard

Kleding kapot na 1 dag dragen, als je daarover klaagt wordt je gelijk overal geblokkeerd. Op hun 06 nr en Facebook, instagram. Deze goede recensies hieronder komen door een win actie. Zoek de andere recensies over hun maar op op Google. Ze bedonderen gewoon.

Waardeloze klantenservice

Ik had 2 jurkjes besteld. 1 jurkje is toegekomen en is OK. Het tweede jurkje is nooit toegekomen. Ik heb dit wel betaald en het stond mee op de bestelbon. Na 3 prive berichten op Facebook, 1 op Instagram en 3 emails te sturen naar de klantendienst, heb ik nog steeds geen antwoord of jurk mogen zien. Erg jammer dit. Als je een openbare reactie plaatst op Instagram wordt ze meteen verwijderd in plaats van een antwoord te geven. Waardeloze service. Il bestel hier nooit meer.

Super toffe kledij!

Leuke onlineshop met maandelijks unieke kledingstukken. Aangename en overzichtelijke website om online te shoppen. Kwaliteitsvolle kleding aan zeer democratische prijzen! Zeker aan te raden!

Top webshop

Fijne webshop goeie kwaliteit zeker een aanrader leuke acties

Mooie moderne kleding van goede kwaliteit.

De kleding is zeer mooi, wordt snel bezorgd en de klantenservice is ook zeer vriendelijk. Ik zag ja! Bestellen bij bymusthaves.nl👍

Super service en mooi product

Snel en vriendelijk in het beantwoorden van vragen en snel verzonden! Erg tevreden over de producten.

Super!!

Jullie zijn mijn favorite online shop! Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en het is niet duur! Super!!

Al enkele keren kleding geshopt en altijd tevreden en correct

Super leuke kleding site..

Meerdere keer kleding besteld. Snelle service, mooie kwaliteit kleding en schoenen. Ga zo door!!!

Geweldige webshop

Snel in huis en super vriendelijke service. Hele mooie kleding

Alles is prachtig!

Als ik kleren online wil kopen wil ik zeker zijn of alles echt is en mooi is en kwaliteit is. Ik volg de pagina al even en jammer dat ik de lotto niet heb gewonnen ik zou alles direct willen kopen! Ik zoek ook gemakkelijke kledij maar toch heel mooi en wil graag een andere stijl uitproberen en dit trekt mee aan.

Altijd heel stijlvol!

Jullie kleding is altijd stijlvol! Ik word altijd vrolijk als ik een kijkje neem🥰! En jullie volgen echt de trends van het moment wat ik persoonlijk heel erg leuk vind!!

Snelle, goede service.

Mooie kleding en supersnel in huis, nadat ik mijn bestelling heb gedaan. Ik blijf mijn kleding hier kopen😁

Super kleding, goed betaalbaar en uitstekende service!

Altijd goede service met leuke kleding, veel afwisseling en doen wat ze zeggen.

precies goed

ze hebben altijd de leukste nieuwe kleding, zorgen er vaak voor dat alles op voorraad is, de bezorger is vaak optijd, en de prijzen zijn ook in verhouding met hun kleding. dus alles bij elkaar, precies goed!!!

Prachtig

Prachtige items, fijne communicatie, leuke prijzen!

Goeie kwaliteit mooie kleding en super service

Kleding is mooie, fijne stof en hele snelle verzending /levering. Is het niet goed gaat het retourneren ook erg makkelijk en soepeltjes. Maar bovenal leven jullie echt kwaliteit en is de communicatie erg goed.

Super leuke online shop

Geweldig leuke online shop! Altijd erg leuke kleding en acties. Love it! 🥰 x Aimée Schreuder

Super duidelijke foto's online van kleding en super snel binnen na bestelling!! Top!!

Waanzinnige kleding waardoor je gaat stralen

Meerdere malen kleding besteld. Wat mij ontzettend goed bevallen is! Kan nooit wachten tot het binnen is trouwens heel erg snel. In een woord TOP

Zeer professioneel!

Regelmatig bestel ik kleding bij By Musthaves. Deze stukken zijn altijd van mooie kwaliteit en de pasvorm is nagenoeg perfect. Vandaag kwam er weer een pakket binnen en hier was een klein foutje gemaakt bij de verzending: ik had een stuk dubbel ontvangen en er miste een ander stuk. Na telefonisch contact is dit probleem zeer vlot opgelost. Ik mocht beide stukken houden én het missende stuk werd direct van de rekening gehaald! Ik vind het belangrijk dat kleding mooi is, maar wanneer er menselijke fouten worden gemaakt, is het helemaal top wanneer deze op een professionele manier worden hersteld zodat de klant 100% tevreden is! Ik raad je daarom van harte aan om bij By Musthaves the shoppen.

Een super leuke en klantvriendelijke webshop, waar je een super fijne winkelervaring ervaart! Hele leuke foto’s waarbij je ook echt goed de kleuren en pasvorm kunt zien👌🏽

Altijd stijlvol maar toch speels.

Ik ben een leerkracht to-be en ee wordt verwacht dat je je altijd mooi en stijlvol kleedt. Dit is niet altijd makkelijk aangezien je vaak te streng overkomt naar leerlingen in het secundair onderwijs. Toch lukt dut dankzij jullie zeker de setjes zijn GE-WEL-DIG!!!

Fantastisch, geweldig, top!!!!

Super mooie leuke kledij aan zeer correcte prijzen! Top!

Prachtige kleding!

Ruime keus en prachtige kleding voor een goede prijs!

4 Haatlanderdijk

Kampen 8263 AR