Nieuwsgierig

Nog nooit iets bij jullie besteld, maar zie veel mooie dingen voorbij komen..dus ik zeg🤞🤞🤞🍀

Super bedrijf!

Ik heb al is wat hier besteld en de service en collectie is echt geweldig ! Ook de kwaliteit van de kleding is goed ! Leuke acties op sociale media! Ik zeg toppers ga zo door !!!

Al vaak spulletjes besteld en perfecte levering, super goeie kwaliteit en in 1 woord alles fantastisch! 😍

Zeer goede ervaring

Super leuke kleding, goede kwaliteit en goede prijs kwaliteit verhouding.

Super leuke kleding 😍

Altijd super mooie en leuke kleding . Mooie prijzen ✔️

Mooie kleding, goede service en betrouwbaar !!!

snelle service en geweldige aanbiedingen!

Ik heb zeeeeeer mooie sandalen en slippers gekocht en door jullie snelle en vlotte service kreeg ik ze ook zeer snel tot in België!!! Ik koop zeker terug bij jullie! Super bedanktttt!

Altijd heel tevreden met mijn aankopen.

Ik heb al veel bij jullie besteld en altijd even tevreden. Sneoe levering en kleding is erg mooi.

Alleen maar goedssssssss

Zeer mooie kwalitatieve goede kleding die ik graag draag modieus en hippppppppppppp Love it

Geweldige kleding

Ik vind de kleding die ik voorbij zie komen echt geweldig !!!!! Ik hoop te winnen zodat ik kan stralen op mijm dochtertje der verjaardag . En anders ga ik hem toch echt bestellen

Leuke kleding, snelle levering

Leuke moderne kleding met een snelle bezorg service. Zeker een aanrader👍

Niks meer aan doen👍

Goede ervaring en goed zittende kleding. Snelle levering!

#FAN#

Te leuke sets, moeilijk kiezen! Voor betaalbare prijs 😍

Leuk

Leuke kleding 😍

Geweldig!

Prachtige webshop en telkens zo’n prachtige collectie! Voor elk wat wils!

Hele leuke kleding! Service is altijd goed. Zeker een aanrader 🙌

Snelle levering en goede kwaliteit

Heel goed!

Goede en fijne service, ook als iets onvoorzien toch even mis gaat. Super mooie producten!

Ik vind de producten echt helemaal geweldig! Een goede kwaliteit en top service. Als het toch eens voorkomt dat een product niet naar wens is of in orde is (ik heb het zelf zeer weinig meegemaakt) is daar altijd een oplossing voor. Super!

Fantastische kleding

Echt ik zou soms wel alles willen kopen van de website, maar ik heb helaas niet zoveel geld haha. Ik vind de kleding altijd zo leuk, heb vanmiddag nog een leuke setje gekocht! Leveren doen ze ook heel snel! Ik ben tevreden!

Een leuke en klantvriendelijke webshop.

Al jaren besteld ik geregeld kleding via deze webshop. Altijd netjes op tijd binnen, goede kwaliteit van kleding. Wanneer een item is uitverkocht laten ze weten wanneer het item weer beschikbaar is. Bij een van mijn laatste leveringen voor het eerst een kledingstuk gehad dat stuk was (een klein lusje van een jurk was los), hierover een mail over gestuurd met foto met de vraag wat we er aan kunnen. Hier reageerde ze heel netjes op en heb ik het compensatie korting gekregen op de jurk. Al met al een goede, leuke en fijne webshop. Ik zal zeker vaker bestellen.

Goeie kwaliteit en snelle levering

Overzichtelijk site leuk online winkelen. Leuke kleding altijd vriendelijk Echt een aanrader

Ondanks dat mijn bestelling heel laad binnen kwam, toch heel vriendelijke te woord gestaan aan de telefoon. Mag alleen wel wat duidelijker vermeld worden wat er verstaan wordt onder “wordt later uitgeleverd”. Verder was het setje wat ik heb gekocht super leuk!

Fantastisch!

Super leuke en goede service! De acties op Facebook zijn super! Ik doe altijd mee met mijn beste vriendin. Gave website ook fijn om op te shoppen.

Top winkel ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hele leuke winkel met veel aanbod en veel nieuwe items en erg klantvriendelijk beveel deze winkel zeker aan!

Hele leuke webshop

Geweldige webshop, leuke items en vooral leuke prijzen 😊

4 Haatlanderdijk

Kampen 8263 AR