Ik had een superleuke dress besteld langs, en het blijft super mooi, ook na 15 keer wassen is die nog steeds in top staat! Ik ben fan! 💕

Snelle en correcte levering. Altijd zeer mooie spulletjes. Een zeer tevreden klant.

Geweldige, vrouwelijke en mooie kleding!

Mijn bestelling bij By musthaves ervaar ik zeer positief! En de kwaliteit is goed en altijd leuke winacties Ik ben een erg tevreden klant en zal zeker vaker bestellen

Super leuke kleding

Jullie zijn super altijd met de collectie, erg leuke kleding, top🤩🙏

TOP!

Altijd TOP service. TOP op tijd. TOP kwaliteit. Gewoon altijd super tevreden met de leukste kleding. Ik vind jullie TOP!

Hele leuke items & super goede service!

Geweldig! Mijn hele garderobe zit met leuke kleding van jullie!

Altijd snelle reactie op mijn vragen, snelle bezorging! En vaak snelle aanvulling! Top bedrijf!

Geweldige webshop

Altijd super mooie kleding en van goede kwaliteit! En niet duur super!

Amazing clothes!

Als ik jullie site bekijk, krijg ik grote honger naar een nieuwe outfit.. jullie zouden me een zalig gevoel kunnen geven.. Fashion is a passion! 🥰

Super goede kwaliteit en snelle service !

Ik heb een dikke maand geleden een jurkje besteld . Het heeft een super goede kwaliteit tegenover andere jurkjes die ik heb van andere winkeltjes. Ook een super snelle service. Besteld en de volgende dag had ik het al aangekregen. Ook al super veel leuke en goede opmerkingen gekregen dat het een mooi jurkje is ! Gewoon super tevreden over en niets anders als lof !

Erg leuke kleding en prima service!

Alle kleding zo onwijs tof. Voor ieder wat wils! Service dikke prima, kortom zeer goed allemaal!

GEWELDIG

Echt te leuke kleding past perfect en mega blij mee !!

Het is een topbedrijf

De kleding is top en super service!

Hoop

Al hebben we al zovele keren meegedaan met een win actie maar nog geen enkele keer gewonnen. Toch blijven we proberen gewoon omdat jullie leuke dingen hebben en vooral ook een leuke site. Heylen thalia.

Wat je ziet is wat je krijgt!

Ik ben zo blij met deze site! Als ik bestel zit het jij mij tot nu toe altijd goed! Goede omschrijving van het product, en zoals beloofd de volgende dag in huis. Hierdoor kan ik op elk spontaan feestje stralen! Ga zo door!

Teleurgestelde klant werd blije klant! ❤️

Mijn bestelling liet langer op zich wachten dan voorzien.. ik woon wel in Belgie.. Uiteindelijk werden mijn centjes snel en netjes terug gestort met excuses erbij wat ik ten zeerste kon appreciëren! Jullie hebben hele mooie kledij en zijn zeer correct! Ik zou heel graag alsnog zo een setje kunnen bemachtigen dus 1tje winnen zou fantastisch zijn! 🤞🏻

Super leuke webshop en top levering !

Altijd super leuke en hippe kleding bij jullie en geweldige acties ! Gewoon top! 😍

Super leuke kleding

Heb nog nooit wat bij jullie gekocht maar het ziet er allemaal zo leuk uit dat ik geld te weinig zou hebben om dit allemaal te bestellen. Dus doe graag mee met de win actie 😍🍀😍

Snelle levering, mooie producten. Verschillende bestellingen geplaatst en nog nooit teleurgesteld.

Topwinkel

Superleuke kleding en vaak leuke acties!

Altijd goede service! Snelle reactie en super leuke kleding👌

Mooie, originele producten met goede prijs/kwaliteit verhouding!

Onlangs een tof jurkje hier aangeschaft voor mijn garderobe, na deze gezien te hebben op Facebook. Het jurkje voldeed precies aan mijn verwachting en was 100% als op de online foto’s; geen fratsen, maar ‘what you see is what you get!’ :-D Mooie kleuren, goed draagcomfort, fijne kwaliteit/prijs verhouding en ook na het wassen mooi gebleven! De afhandeling en levering verliep vlot. Ik raad deze shop met al hun leuke musthaves zeker aan!

Geweldige webshop met hele mooie kleding!

Mooie musthave kleding voor iedereen!

Amazing

Ik ben super tevreden met mijn kleding die ik heb besteld via By Musthaves. De kleding is van goede kwaliteit en gaan dus lang mee. De service is goed. De kleding werd snel geleverd. Daarbij is het ook fijn dat de kleding betaalbaar is waardoor je voor een leuke prijs meerdere dingen kunt bestellen. Zeker een aanrader om hier jouw aankopen te doen❣️

Unieke kledingstijl met vlotte service

Ikzelf woon in België en heb al enkere keren online besteld op ‘By musthaves’. Telkens een vlotte service met voldoende bevestigingmails. Het leuke van de shop is dat er een uitgebreid gamma is, voor ieder wat wils en gelijk welke stijl je hebt. Classy & comfy! De vele winacties tonen ook aan dat jullie altijd de klanten tevreden wilt houden en leuke gifts wil geven.

4 Haatlanderdijk

Kampen 8263 AR