Sommige stoffen stinken, en dat blijft ook na het wassen...jammer
Pluspunten
Goede communicatie
VerbeterpuntenProduct was een pre-order. Was waarschijnlijk veel meer gekocht dan verwacht waardoor er een erg lange levertijd was!
Pluspunten
Dat je gratis kunt rerouneren
Pluspunten
VerbeterpuntenVerbeter inadequate manier van communiceren en flexibiliteit ten behoeve van klant! Herhaaldelijk niet reageren op mail! Zelf 10 dagen later leveren en omdat door personeel zelf niet gereageerd wordt op retourmelding en weekend ertussen een zending 1 dag te laat retour aan komt, de retour niet meer willen accepteren. Vervolgens eigenaresse gesproken die continue terugvalt op voorwaarden, niet klantvriendelijk reageert en meedenkt, tevens nooit excuses gehad voor de late levering. Als reactie op niet/laat reageren mails kreeg ik dat ik tijdens openingstijden maar moest bellen. Waardeloos. Bestel liever bij conculega’s, waar ik altijd beter behandeld ben.
Pluspunten
Te duur voor de kwaliteit
Pluspunten
Reageren snel op mail
VerbeterpuntenGaven in eerste instantie verzendkosten niet retour, vermelden dit wel op website. Vervelend om hier achteraan te moeten gaan.
Reageren op e-mails
Pluspunten
Als er iets verkeerd gaat met de levering, niet de klant met de problemen opzadelen. Zorg ervoor dat het product netjes geleverd wordt door Post NL en als dat niet gebeurd, los het dan met respect op. Niets meer van je laten horen hoort daar zeker niet bij. En wel de rekening laten betalen. Schandalig!
Pluspunten
Enorm snel, zeker omdat het naar België verstuurd werd. Heel tevreden :-)
Pluspunten
Snelle levering.prachtige schoenen.
Pluspunten
Hele leuke spullen voor een zeer betaalbare prijs je krijgt een mail wanneer het verzonden wordt en voor je het weet staan je spullen bij je op de stoep
Beter communiceren met de klant. Ik vond mijn contact slecht en erg onduidelijk. Ik koop hier iets niet meer. Ook was het shirtje totaal niet zoals op de foto.
Pluspunten
goede site,je kunt er achteraf betalen en de klantvriendelijkheid is top!!.Vriendelijk en behulpzaam.Goed bedrijf!
Beste, ik kreeg een mail om jullie service te beoordelen, echter, het is mij nog steeds niet gelukt om mijn winkelwagentje af te handelen/betalen. Door technische problemen op jullie website, kan ik niets bestellen. Ik krijg telkens de foutmelding dat ik de pagina moet vernieuwen of moet terugkomen op een later tijdstip maar zonder resultaat... Ik vind dit wel spijtig... Mvg, Charlotte
Pluspunten
Snel goedkoop vriendelijk
VerbeterpuntenProcedure terugzending en betaling
Pluspunten
Goede duidelijke beschrijving bij artikelen. Als een kledingstuk kleiner uitvalt, dan geven ze dit aan (erg handig!). Wordt snel geleverd. Fijn en makkelijk dat je via AfterPay kunt betalen. Leuke webshop met mooie kleren.
Verbeterpuntenn.v.t.