Pluspunten
VerbeterpuntenKleding is niet altijd van goede kwaliteit
De eerste keer bestelling geplaatst, jammer genoeg niet goed meegevallen. Eerst heb ik een item kunnen kopen en betaald terwijl dit eigenlijk al uitverkocht was. Gelukkig wel snel opgelost. Bij aankomst van het pakket blijkt een nieuwe fout, item in verkeerde kleur gekregen ondanks dat elk artikel ondanks dat enkel kleur anders is toch een andere naam heeft. En dan het proberen terugsturen vanuit België. Hiervoor naar drie verschillende Kariboo punten moeten gaan en 2x contact moeten opnemen met Bymusthaves om het geregeld te krijgen. Ik koop veel online, maar dit is me zo tegengevallen dat ik het ook andere mensen moet afraden hier te bestellen.
Pluspunten
mooie kleedjes te kiezen op een duidelijke site, eerlijke prijs - kwaliteit en snelle levering!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vlug en correct bij een retour . Bij info vlug antwoord , een aanrader .
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Geen.
VerbeterpuntenCommunicatie, professionaliteit, kwaliteit
Pluspunten
Goede prijzen leuke kleding en schoenen
VerbeterpuntenDe kleding die all sizes is is niet all sizes
Pluspunten
De eerste keer besteld geen problemen en binnen 1 dag de bestelling in huis Netjes
Pluspunten
Mooie collectie, en degelijke stukken aan een goede prijs.
VerbeterpuntenBetrouwbaarheid, snelheid, communicatie zeer slecht. Hier is duidelijk nog veel werk aan. Als jullie een oplossing aanbieden hou jullie hier dan ook aan en laat dit geen maanden aanslepen. Beantwoord de vragen dan ook en negeer deze niet.
Pluspunten
zeer snelle levering en alles was tip top
Kwaliteit producten
Pluspunten
Kwaliteit en communicatie
VerbeterpuntenVerzendkosten... en snelheid van retour/ geld terugstorten.
Het was erg lastig om contact te krijgen met dit bedrijf. Er werd lange tijd niet op mijn e-mails gereageerd waardoor ik allemaal herinneringsbrieven van Afterpay kreeg. Gelukkig is het nu allemaal netjes opgelost.
Pluspunten
Sale is erg goedkoop en leuk. Goede kwaliteit!
VerbeterpuntenSite makkelijker maken. Soms erg onhandig in gebruik
Pluspunten
Kansloze service, na ontvangen van kapotte kleding. Niet bereid tot een oplossing zoeken, maar een klant laten betalen voor een kapot artikel.
VerbeterpuntenWerken aan service en zorgen dat je klanten niet onterecht beschuldigd. Als jullie doorgaan met klanten zo ontevreden te maken, houden jullie geen klant meer voor! Bye musthaves!
Pluspunten
leuke website ,bestelling snel ontvangen
De terugzending vanuit België zou een pak makkelijker kunnen. Er werd belooft om de verzendkosten terug te betalen, maar dat heb ik nooit ontvangen.
Pluspunten
Niets
VerbeterpuntenIk ben nog nooit zo onbeschoft behandeld door een bedrijf. Doen geen moeite om te helpen.
Pluspunten
kledij ziet er in werkelijkheid hetzelfde uit als op foto
Pluspunten
Mooie kledij, snelle verzending
VerbeterpuntenCommunicatie verloopt erg moeizaam. Heel wat mailverkeer gehad voor ik iets kon retourneren (België) Eerder aan de prijzige kant voor de kwaliteit die je krijgt maar wel mooie kledij.