2 sterren: slechter dan verwacht

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Niets op aan te merken

Nvt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

gewoon top

Pluspunten

Ik heb het terug gestuurd nog steeds geen centjes terug gezien. De communicatie voor het ruilen via mail trok op niets ! Nog steeds geen mail ontvangen met het etikket om gratis te kunnen terug verzenden, heb het zelf verstuurd daar nog nog eens moeten voor betalen omdat het binnen de 14 dagen geruild moest zijn. Da's de eerste en de laatste leer dat ik iets besteld heb de service trekt op niets

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke kleding en snelle levering top

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering en goede prijzen.

Mijn retouren zijn, na zo vaak aangeven, nog steeds niet aangepast bij afterpay. Ik krijg herinneringen van betalingen. Dit moet beter kunnen...

Pluspunten

1. De levertijd was veel te lang, ik heb een maand moeten wachten op mijn pakketje omdat het product blijkbaar uitverkocht was. Hier heb ik zelf een mail rond moeten sturen waarom het pakketje nog altijd niet was aangekomen. Ik wist van niets. 2. Het retourneren van mijn pakket via PostNL lukte niet. Hier heb ik ook een mail voor moeten sturen. Ik mocht uiteindelijk het pakketje in een willekeurig postkantoor binnen brengen waarna ze mij het bedrag van de retour zouden terugstorten als ik een bewijs stuurde. Hier heb ik geen geld van gezien. 3. Ik heb meer als een maand moeten wachten op mijn geld van mijn retourzending. Hier heb ik eerst een mail voor gestuurd, hier heb ik echter geen antwoord op gekregen. Na het sturen van een tweede mail heb ik uiteindelijk een antwoord terug gehad, met als uitleg dat er ‘blijkbaar iets was misgegaan’. 4. Dit hele proces heeft van 24 december 2017, toen ik mijn bestelling deed, tot 28 maart 2018 geduurd, toen ik eindelijk bericht kreeg dat ze mijn geld zouden terugstorten.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Er was een probleem met de retourzending, dit werd via de mail snel en goed opgelost.

Pluspunten

Betere communicatie via de mail, spullen zijn kwijt geraakt waardoor ik gewoon mijn factuur heb moeten betalen terwijl deze gewoon zijn aangekomen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

0,00

0,00 service. Eerst en vooral ontving ik maar een gedeelte van de bestelling. Na melding hiervan werd mij meerdere malen gevraagd om dit te bevestigen want dat ze dan een uitegebreide procedure gingen starten. Voor mij uiteraard geen probleem want de schoenen zaten effectief niet bij de bestelling. Nadat ze de 'camerabeelden' hadden 'nagekeken' gaven ze toe dat de schoenen niet meegeleverd werden. Ik gaf aan dat ik mijn bestelling wou terugsturen want dat er jammer genoeg niets bijzat dat me mooi paste. Zou geen probleem mogen vormen als er in het groot op hun website vermeld staat 'kosteloos retourneren'. Pas nadat ze hun camerabeelden bekeken hadden, mocht ik van hen een retourticket ontvangen. Ondertussen is dit pakket reeds een maand geleden verzonden aan hen. Ze weigeren terug te betalen want volgens hen hebben ze het pakket niet ontvangen, terwijl ik via mijn track & trace van Bpost perfect kan zien dat dit wel afgeleverd werd. Als ik hen daarop wees, kwamen ze met met het volgende excuus: je hebt je retourticket niet bij het pakket gestoken (wat wel gebeurd is). Als ik hen er dan op wijs dan ze perfect op het pakket kunnen zien dat dit pakket van mij komt, aangezien mijn naam en adres hierop vermeld staat, geven ze aan dat dit er uiteraard onderweg kan afgevallen zijn. Ze maken er een spelletje van en hopen dat de mensen uiteindelijk afhaken. Wel het bedrag van mijn bestelling bedroeg meer dan 100 EUR en ik zal niet opgeven tot dat bedrag op mijn rekening staat.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mensen let op! Twee vriendinnen van me zijn super ontevreden, kleding is echt van waardeloze Primark kwaliteit waarvoor de hoofdprijs wordt gevraagd. Klachten worden niet aangenomen! Telefoon wordt nooit opgenomen. En nu heeft by musthaves ook snel hun profiles geblokkeerd en hun reactie verwijderd! Dit zijn pure **********! Trap er please niet in!!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Erg vriendelijke en mee denkend bedrijf!

Nvt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Op de website staat aangegeven "VOOR 17:30 UUR BESTELLEN IS DEZELFDE WERKDAG VERZONDEN". Echter is het inmiddels een week later en staat er op track and trace dat mijn pakket nog steeds niet is verzonden. Erg slecht en teleurstellend! Wanneer een belofte wordt gedaan op de webshop, dient deze in mijn beleving ook na te worden geleefd. Jammer, want er wordt leuke kleding verkocht. Echter kan ik de webshop op deze manier totaal niet aanbevelen... Genoeg andere leuke webshops die hun beloftes wel nakomen en snel leveren ipv 2 weken later ontvangen...

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

19-01 zou mijn bestelling verzonden worden, ik zou hem op 20-01 ontvangen. Website gaf aan ‘voor 17.30 is dezelfde werkdag verzonden’ 23-01 een mail gestuurd waarop geen reactie, 24-01 een mail gestuurd waarop geen reactie, 25-01 een Facebook bericht gestuurd waarop ik gelukkig op 26-01 onderstaande reactie kreeg:‘wegens technische stoornis konden klanten artikelen bestellen die niet meer voorradig waren’ Hier was ik voor 26-01 en zeer waarschijnlijk zonder mijn inzet niet van op de hoogte gesteld. Nooit excuses voor gehad. Uiteindelijk na het weekend pakket ontvangen. 11-02 meld ik de retour via mail aan ik geef aan dat ik door het late versturen en reis tussendoor pas gisteren in de gelegenheid was om het door te passen, ik wacht op reactie/instructies maar krijg wederom geen reactie. 13-02 besluit ik het pakketje retour te versturen ondanks gebrek aan instructies waardoor pakket 1 dag later is. 14-02 ontvang ik een bericht dat de retourzending niet geaccepteerd wordt, ik verstuur direct een bericht met het verzoek om contact met mij op te nemen 20-02 ontvang ik pas een mail met de reactie 'Wat jammer dat je je niet kunt vinden in onze reactie. Zoals u zelf ook aangeeft bent u inderdaad te laat met retourneren. En om die reden kunnen wij jouw retourzending niet accepteren. Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.’ Telefonisch gesprek gehad met eigenaresse, maar viel steeds terug op voorwaarden en ik had als werkende consument moeten bellen tussen 9-17u

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Mensen die bij By Musthaves kleding bestellen, of willen bestellen, NIET DOEN! Ze leveren mij kapotte kleding en bieden totaal geen service! Geen tegemoetkoming, geen excuses voor het ongemak, het artikel kan niet worden omgeruild, geen begrip of iets van service, helemaal niks! Ik heb alles nog: de bon, originele bijbehorende kaartje en het kledingstuk is NIEUW Jullie weigeren het artikel retour te nemen en ik kan fluiten naar mijn centen! By Musthaves, volgens mij jullie zijn de ‘e’ vergeten in jullie naam, dit past beter: Bye!Musthaves

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooi product en super snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle service! Tevens krijg je als klant de mogelijkheid om gratis je pakket te retourneren. SUPER!

N.v.t.!

4 Haatlanderdijk