misschien nog wat meer kleding uitbreiding in tops , truien , vesten
Hi Maaike, Bedankt voor je positieve feedback! Onze collectie wisselt voordurend. We proberen altijd zoveel mogelijk seizoensgebonden artikelen aan onze collectie toe te voegen. Met vriendelijke groet, Jessie By Musthaves
Hi! Bedankt voor je positieve feedback! Met vriendelijke groet, Jessie By Musthaves
Pluspunten
VerbeterpuntenOnbeschoft hoe dit bedrijf met klanten om gaat. Een broek besteld, 2 uur aan gehad en meteen de rits van de gulp kapot. Helaas word er niet naar een oplossing gezocht, het antwoord wat ik kreeg was: probeer er maar wat kaarsvet of vaseline op te smeren, wellicht doet de rits het dan weer. En volgens het personeel zou ik de rits te hard naar beneden hebben getrokken, waardoor hij kapot is. Echt zo onbeschoft. Ik zit nu met een broek waar ik 35 euro aan heb uitgegeven terwijl ik hem niet kan dragen! Ik bestel nooit maar dan ook nooit meer wat bij Bymusthaves!!!!! Slechtste service die ik ooit heb meegemaakt. Ik raad deze winkel dan ook voor 100% af!!
Pluspunten
always perfect ;)
Hi! Bedankt voor uw compliment en voor de positieve feedback! Met vriendelijke groet, Jessie By Musthaves
Hi! Bedankt voor uw positieve feedback! Dit stellen we zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Jessie By Musthaves
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteits verhouding. Snelle levering.
Hi! Bedankt voor uw compliment en positieve feedback! Dit stellen we zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Jessie By Musthaves
Pluspunten
Heel overzichtelijk. Snelle levering en top service
VerbeterpuntenGeen. Alles is perfect
Pluspunten
Snelle levering. Een van de goedkoopste online winkels met echte wannahaves.
VerbeterpuntenZou het niet weten.
Pluspunten
Goede kwaliteit/prijs verhouding. Erg leuke spullen. En zeer snelle levering!
VerbeterpuntenNvt
Hi! Bedankt voor uw compliment en voor uw positieve feedback! Dit stellen we erg op prijs. Met vriendelijke groet, Jessie By Musthaves
Hi! Bedankt voor uw positieve feedback! Dit stellen we erg op prijs. Met vriendelijke groet, Jessie By Musthaves
Pluspunten
Mooie website. Snelle levering van producten. En prijs kwaliteit verhouding is ook goed. Daarom zou ik zeker nog een keer hier bestellen!
Hi! Bedankt voor uw compliment en voor de positieve feedback! Dit stellen we erg op prijs. Met vriendelijke groet, Jessie By Musthaves
Pluspunten
Hi! Bedankt voor uw compliment en positieve feedback! Dit stellen we erg op prijs. Met vriendelijke groet, Jessie By Musthaves
Hi! Bedankt voor uw positieve feedback! Dit stellen wij erg op prijs. Met vriendelijke groet, Jessie By Musthaves
Pluspunten
alles ging prima, snelle levertijd.
Hi! Bedankt voor uw compliment en voor uw positieve feedback! Dit stellen wij erg op prijs. Met vriendelijke groet, Jessie By Musthaves
Pluspunten
Goed verpakt, supersnel geleverd met duidelijke track and trace en leuk kaartje in de zak.
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn echt niet meer van deze tijd, zeker niet voor kleding en schoenen.
Hi Susan, Bedankt voor je bericht! Helaas bieden onze verzendmaatschappijen geen gratis service aan. Daarom moeten wij helaas deze kosten in rekening brengen. Met vriendelijke groet, Jessie By Musthaves
Pluspunten
Snelle levering en alles netjes verpakt, super bedrijf
Hi! Bedankt voor uw compliment en uw positieve feedback! Dit stellen wij erg op prijs. Met vriendelijke groet, Jessie By Musthaves
Pluspunten
Zeer goede en snelle communicatie. Iets fout geleverd en was zeer snel opgelost en het goede artikel weer opgestuurd.
Hi! Bedankt voor uw compliment en positieve feedback! Dit stellen wij erg op prijs. Met vriendelijke groet, Jessie By Musthaves