Pluspunten
Snelle levering, leuke producten en een goede klantenservice. Zo werd mijn beschadigde jurkje kosteloos geruild!
VerbeterpuntenRetouren moeten nu door de klant betaald worden. Zou liever zien dat er een retouretiket bij de bestelling komt.
Hi! Bedankt voor uw compliment en positieve feedback! Dit stellen wij erg op prijs. En goed nieuws: vandaag is onze nieuwe site live gekomen waarbij het wel mogelijk is om gratis te retourneren! Met vriendelijke groet, Jessie By Musthaves
Hi! Bedankt voor uw positieve feedback! Dit stellen wij erg op prijs. Met vriendelijke groet, Jessie By Musthaves
Pluspunten
Super snelle en correcte service! Top dames die het nodige doen om de klanten tevreden te stellen! Super tevreden..
Hi! Bedankt voor uw compliment en positieve feedback! Dit stellen wij erg op prijs. Met vriendelijke groet, Jessie By Musthaves
Pluspunten
Snel , accuraat en duidelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Uitstekende klantenservice. Ik heb 2 producten apart aangekocht, en kreeg toch een kortingscode zodat ik maar 1 keer verzending moest betalen. Ik kreeg ook zeer snel antwoord, top!
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Ik had een artikel besteld waar naderhand van bleek dat het niet meer in voorraad was. (Door een fout in het systeem, kan naar mijn mening altijd gebeuren). Ik kon daarom in de plaats daarvan een ander artikel bestellen naar keuze. Om mij tegemoet te komen kreeg ik €5,- korting door het ongemak. Super service!
Hi! Bedankt voor uw positieve feedback! We stellen dit zeer op prijs. Met vriendelijk groet, Jessie By Musthaves
De kwaliteit van de producten is zeer slecht. Ik heb mijn jurkje één keer uitgewassen volgens de voorschriften en er zitten nu al bobbeltjes op. Wanneer ik het bedrijf hier op attendeerde, werd mij gezegd dat ik volgens de voorschriften moet wassen. Toen ik schreef dat ik dat uiteraard had gedaan, kreeg ik geen verdere reactie. Erg jammer. Ik zal daarom niet meer bij dit bedrijf bestellen.
Pluspunten
De bestelling was zeer snel afgeleverd. Alles netjes verpakt, geen schade.
Pluspunten
Levering
VerbeterpuntenDat je jurkjes in 1 maat koopt, en achteraf past het niet.. Misschien slim om maten te verkopen..
Hi! Bedankt voor uw bericht! We proberen hierop onze specificaties aan te passen om de klanten een zo goed mogelijk beeld te krijgen over de artikelen, helaas bieden sommige leveranciers alleen 1 maat aan. Met vriendelijke groet, Jessie By Musthaves
Betere productomschrijving/foto
Pluspunten
Super behulpzaam en mooie website Goede prijs
Hi! Bedankt voor uw compliment en positieve feedback! Dit stellen we erg op prijs. Met vriendelijke groet, Jessie By Musthaves
Pluspunten
duidelijke website en foto's
VerbeterpuntenJurkje zat een drukfout in, een collega attendeerde me erop toen ik hem al de hele dag droeg. zit een lange witte streep van boven naar beneden in. Heb geen moeite gedaan om te bellen maar vind het uiteraard wel zonde.
Goedemiddag, Wat vervelend om te horen, dit is uiteraard niet de bedoeling. Als u wel contact met ons gezocht zou hebben dan hadden wij een oplossing kunnen bieden. Met vriendelijke groet, By Musthaves
Hi! Bedankt voor uw positieve reactie! Dit stellen wij erg op prijs. Met vriendelijke groet, Jessie By Musthaves
Pluspunten
Wat een geweldige collectie hebben jullie! En echt een super snelle levering!
Hi! Bedankt voor je compliment en positieve feedback! Dit stellen wij erg op prijs. Met vriendelijk groet, Jessie By Musthaves
Hi! Bedankt voor uw positieve review! Dit stellen wij zeer op prijs. :-) Met vriendelijke groet, Jessie By Musthaves
Hi Elena! Bedankt voor uw positieve review! Dit stellen wij zeer op prijs. :-) Met vriendelijke groet, Jessie By Musthaves
Pluspunten
Zeer vriendelijk, fijne service, zeer leuke kledij
VerbeterpuntenTerugbetaling verzendingskosten De 'one size techniek' is niet altijd ideaal jammer genoeg...
Hi Pien! Bedankt voor je positieve review! Dit stellen wij zeer op prijs. :-) Met vriendelijke groet, Jessie By Musthaves
Pluspunten
Snelle levering en bij niet goed netjes op tijd je geld teruggestort
Pluspunten
Excellent service and prices. Delivery was very quick.
VerbeterpuntenOnly thing I would improve is the quantity of photos per item on your site.
Hi Valerie! Bedankt voor je review! :-) Met vriendelijke groet, Jessie By Musthaves