Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Gewoon Nederlandse site, van Nederlands bedrijf, levering uit Nederland. Snel geleverd en goedkoop (goedkoper dan anderen). Tussendoor gebeld voor advies en duidelijke informatie gekregen. Top !
7 March 2024
Jeroen
Breda
4 March 2024
Jos
Pijnacker
Prima levering volgens afspraak.
3 March 2024
Wim Rozendaal
Gorinchem
Snel aangekomen Heel goed
27 February 2024
K
Ruierwold
Kleine bestelling gedaan, Goed verpakt snel verstuurd niet te duur . Al met al prima, geen ervaring aftersales.
Haiko Marneef
Westendorp
Goed gegaan zoals het moet
Robby
Hoogezand
Onderdeel besteld met een ‘site4cars veilig bestellen’ optie. Hiermee kan je een onderdeel terugsturen. Echter nadat je retouraanvraag hebt ingediend. Formulier ingevuld, geen reactie. Gemaild naar klantenservice, weer geen reactie. Telefoon, geen reactie. Waardeloos
Roderick
Amsterdam
Had een bestelling geplaatst maar bleek nie voorradig meer. Werd meteen gebeld om het het op te lossen. Echt geweldige service vriendelijke mensen en oplossing gericht. En levertijd bleef gewoon gehanteerd ondanks de vertraging. Met vriendelijke groet Marten bos.
23 February 2024
M
Nieuw Amsterdam
Heel goed product en zeer snelle levering
21 February 2024
Aad Toorn van
HELLEVOETSLUIS
Snelle levering, goed verpakt. Zelfs met duidelijke handleiding erbij. Heel handig.
15 February 2024
WS
Ede
Ik heb een batterij gekocht maar auto kon niet meer gemaakt worden daarmee had ik persoonlijk gevraagd wat ik best deed met levering batterij en via mail werd mij gemeld om batterij te weigeren en terug mee te geven koerier. Zo gedaan maar tot vandaag nig geen terug gekregen!!! Ik heb besteld op 7januari ! Mvg
6 February 2024
Ann
Mespelare
Prima leverancier. Snelle levering en een goede prijs kwaliteit verhouding. Service desk werkt ook goed, er wordt snel en adequaat geantwoord op vragen. Klein aandachtspuntje voor verbetering is de website die bij gebruik van browser Chrome niet helemaal goed werkt in het klantportaal.
30 January 2024
Quirinus
Hardinxveld-Giessendam
Was iets fout gegaan werd gelijk gecorrigeerd En super opgelost
20 January 2024
peter
Belfeld
Accu besteld. Ze waren één van de voordeligste met Exite. Deze is vlot geleverd zoals het hoort
19 January 2024
Henny Van de Kraats
Breezand
Klantvriendelijk Snel en Niet duur + Dichtbij Echt Top
19 January 2024
Ron
Groesbeek
Ik had mijn accu besteld s'avonds en de dag nadien werd deze geleverd..(bij anderen op internet was de levering pas de week nadien.)
18 January 2024
Stany
Aalter
Prima product, en heldere communicatie. Leverancier/vervoersbedrijf liet het echter geheel afweten. Geen enkele reactie/melding van levering, product was bij de buren terechtgekomen. Ik moest zelf uitzoeken welk nr..
14 January 2024
Oscar
Zaandam
Snel geleverd, ik weet natuurlijk nog niet hoe lang de accu meegaat of hoe de klantenservice is.
8 January 2024
Margaretha
Drachten
Snel en duidelijk goede onderdelen
3 January 2024
Johnny
Tilburg
Snelle en goede actie op vragen met betrekking tot de boekingen.
31 December 2023
Arthur
Soest
J'ai Commandé une batterie, une autre est arrivée. J'ai contacté le vendeur qui me dit pas de problème, un livreur va la reprendre et le remboursement suivra. La batterie est retournée depuis le 9-11-2023. Plus rien depuis ...... Perte de 88€
24 December 2023
Philippe
Belgique
goede service verlening en prijzen
22 December 2023
Kees
Bennebroek
Goede en snel levering
18 December 2023
Viorel
Hoogstraten
Heel goed en een snelle levering
14 December 2023
John
Meijel
Een prima product (auto accu) voor een voordelige prijs. Ook de bezorging was prima geregeld. Een aanrader.
10 December 2023
Henk