Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
zeer goed den ruime keuzes
7 December 2023
Ma
lage zwaluwe
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf.
6 December 2023
Eindhoven
30 November 2023
Henk
Weert
Twee filters (lucht en interieur) besteld , maar de ene zat niet in het geleverde pakje. Gemeld, vlotte reactie en t werd meteen nagestuurd. Door wat gedoe van DHL kwam t tweede filter uiteindelijk pas vier dagen na t eerste aan, maar met een chocolade letter erbij dus prima opgelost. Goede filters, voor een schappelijke prijs.
Mark
Groningen
Goed en service ook oké
Ivo
Wognum
Ik was op zoek naar een vervangend lampje voor mijn auto en dankzij de zoekfunctie op basis van kenteken had ik de juiste zo gevonden. Ideaal en gelijk voor een hele scherpe prijs! Verdere afhandeling was vlot en had het product de volgende dag al in huis.
Joost
Ter Aar
Ik had een batterij nodig voor mijn wagen, deze besteld en de volgende dag geleverd.
21 November 2023
Rik
Zelzate
Goede ervaring zoals de vorige keren ik besteld heb. Vlotte afhandeling en correcte service hebben ze hoog in het vaandel staan. Bestel mijn autoonderdelen altijd hier, dus de volgende bestelling, die gaat er zeker weer komen!!
18 November 2023
Paul
Baarlo
Makkelijk de juiste ruitenwissers kunnen vinden en snel kunnen ophalen.
17 November 2023
Madelon
Nijmegen
Mijn artikel was geleverd maar niet conform de specificatie' Dit hebben we samen snel en perfect opgelost Telefonisch contact was zeer goed en zeer behulpzaam Je kon merken dat dit bedrijf zorgt heeft voor zijn klanten
15 November 2023
Frans
Amsterdam
ik had ruitenwissers gekocht wat ik gelijk retour moest sturen want mijn auto moest naar de sloop ik dacht komt wel door de keuring niet dus
14 November 2023
mary
venlo
Alles goed alleen kocht ik iets wat niet op voorraad bleek te zijn terwijl op de site er nog voldoende in voorraad waren. Daarom geen 5 sterren, wel netjes over gecommuniceerd en alternatief aangeboden gekregen. Mijn geld terug gekregen.
12 November 2023
Marco
Kapelle
Vrijdag besteld maandag geleverd.
11 November 2023
Johan
Friesland
Webshop van de firma Molco CAR Parts. Concurrerende tarieven. Materiaal goed verpakt verzonden. Enige minpuntje: automatische orderbevestigingen komen niet binnen op e-mail adressen van Microsoft (Outlook.com Hotmail.com etc) Eén berichtje naar het bedrijf in dit geval en het komt direct goed..
7 November 2023
JJM
Oosterhout nb
Goed.
5 November 2023
Bert
Dinxperlo
3e keer dat ik hier iets bestel .... Bestellen en afhalen gaat zoals het hoort en moet zijn ! , snel en vlot Kleine aantekening : Openingstijden voor het afhalen ( op zaterdag ) op de website aanpassen ! Vooraf bellen voor ophalen ( zou niet nodig moeten zijn.... ) maar er is geen telefonisch contact mogenlijk op zaterdag !?
28 October 2023
Robbie van keeken
Wijchen
Vrijdag besteld vrijdag geleverd, dat is wat mij betreft te lang. 1 tot 3 dagen volgens de site. Tevens was de verpakking kapot, binnen en buiten doos. Waarschijnlijk gevallen, niet echt handig met gegoten remschijven. Kortom niet echt een succes deze bestelling en levering.
Beveelt niet aan
28 October 2023
Peter
Oude tonge
Mijn eerste ervaring met dit bedrijf goed.
18 October 2023
AMM
Zaandam
De bestelde artikelen passen niet in mijn auto. Ik heb u geschreven en gevraagd om een controle voordat u deze verzendt, maar deze wordt niet goed gecontroleerd. Alleen het oliefilter is correct. Ik geef één ster omdat deze niet goed is gecontroleerd
Beveelt niet aan
11 October 2023
J.A.S
Terneuzen
Ik was onzeker of het artikel wel geschikt was en heb telefonisch contact gehad. Ben zeer goed en vakkundig geholpen en heb mijn bestelling de volgende dag ontvangen.
10 October 2023
Cuneyit
Tilburg
Eerst moest ik vanuit Groesbeek steeds weer naar Druten bij ,, Site4Cars,, de Ond. daar gelijk oph. mits op voorraad waren. Snel en altijd Klantenservice Ten Top. Sinds kort ist Druten definitief dicht, en kan ik naar het Zo Mooie en Nieuwe Super Store in dichtbijzijnde Wijchen. Voor mij verdienen ze 10+++ Gr. Tevr. Klant Ron Goossens / Groesbeek
4 October 2023
Ron
Groesbeek
spijtig niet ingepakt!
1 October 2023
Amand
Het bestelde product, een armsteun, was prijsvriendelijk en mooi. Helemaal top. Duimpje OP :)
30 September 2023
John