goede en snelle levering

geweldig!

De bezorging was vlot en stipt volgens afspraak. Aardige meneer die mijn bestelling kwam afleveren. En het artikel bevalt voor 100%.

Top Service!! Top geregeld!!

In een woord top!

goed en snel geregeld

Pluspunten zijn: Snelle levering . Goede kwaliteit . Zelf het merk kiezen Verbeterpunten zijn, goed en duidelijk communiceren. Verder top bedrijf.

Snel en correct

2 dagen levertijd en er zat ook een extratje bij! Complimenten!

prima geregeld netjes gebeld dat het iets later kwam

zeker aan te bevelen en bedankt nog voor het presentje in de doos ik ga zeker vaker bestellen hier nog bedankt

Snel en voordelig

snelle service en levering. site om in te loggen functioneerde niet.

scherpe prijs, site nog niet helemaal lekker

Het aanmaken van een zakelijk account is niet gelukt. De site is heeft veel potentie en ik hoop dat het assortiment uitgebreid gaat worden met de scherpe prijzen die ze op mijn bestelde artikelen ook hadden

Goede prijs voor a merk onderdelen

De chat was professioneel en de prijs voor een accu heel goed

Bestelling gedaan, nu wachten of ze idd de volgende dag leveren op de plek dat ik aangegeven heb (liggen met een boot midden in Groningen)

Goed en snel

Snel geleverd goede prijzen

Prima, met wat extra!

Het is niet "vandaag besteld, morgen in huis", duurde bij mij 3 dagen.. Maar voor de rest echt prima service, netjes verpakt, plus wat extra :)

Uitstekend!!

Had afgelopen zaterdag via Site4cars ruitenwisser set besteld van het merk Valeo! Een verkoper belde mij maandag op dat ze die niet meer op voorraad hadden maar hadden nog wel een setje van het merk Bosch! deze was de volgende dag netjes bij mij geleverd! Bedankt voor de snelle service! 👍 Mvg Roy

Scherpe prijs en nette klantenservice

Bij sites4cars een auto accu besteld omdat deze binnen een dag verstuurd zou worden volgens de website. Ik had wat haast zeg maar. Helaas bleek er toch meer vertraging te zijn dan dat de website aangaf. Ipv 1 dag leveren werden het er twee. Ik heb navraag gedaan en werd keurig te woord gestaan met een excuus en de oorzaak van de vertraging. De track en trace liet ook op zich wachten maar na informeren kreeg ik deze ook meteen toegestuurd. Uiteindelijk was de accu nog net op tijd binnen. Volgende keer bestel ik hier weer. Maar neem dan wat meer marge op de levertijd.

Dat is de eerste keer

Top qua service en bedankt voor snel bezorging 👍👍😃😃

Makkelijk, snel en vooral heel goedkoop!

Snelle levering op het aflever adres van mijn keuze. De kralen kussens zijn kleiner dan ik had verwacht maar ben er erg blij mee. Hoer waren ze het voordeligst.

Geen product en track en trace code ontvangen

Zeer slecht! Na de betaling geen track en trace code ontvangen. Heb na 3 dagen zelf contact opgenomen. Hierin werd aangegeven dag het product "waarschijnlijk morgen" bezorgd zou worden. Product heb ik tot op heden niet ontvangen (inmiddels 4 dagen geleden) en zal ook wel niet meer geleverd worden. De volgende keer geef ik liever een paar centen meer uit. Ronduit slecht!!

Spul snel geleverd, maar track-and-trace mail heb ik niet gehad

Ik heb een accu besteld, en deze was er binnen drie dagen. Dat verraste mij wel want ik had een track-and-trace code verwacht. Maar natuurlijk niet getreurd, want was prima verpakt en geleverd

correct, kan een voorbeeld zijn voor vele webwinkels

na info over voorraad, artikel besteld en werd 2 dagen later geleverd.

Heel goed.

Heel goed, binnen 24 uur bestelling ontvangen. Mijn vraag over bestelling is snel en correct beantwoord.

Meer service gewenst

Goede site met producten, alleen ik mis de optie Afterpay of Klarna. Daarnaast duurt het best lang voordat het product word geleverd. Er zat een doosje autodrop bij maar ik zie liever dat bovenstaande diensten geleverd worden.

Super geholpen!

Nadat ik voor onze auto's nieuwe ruitenwissers had besteld en bleek dat de achterruitenwisser niet paste, werd er direct een andere geleverd, helemaal gratis. Dat noem ik nog eens service!

Snel, correct en goede prijs.

Leuke verrassing dat er Autodrop in het pakket zat.

Goede site Ên zeer vriendelijke en behulpzame helpdesk!

Snelle levering, super vriendelijke helpdesk die met goede adviezen je snel op weg helpen. Zeer tevreden!

slecht

Aangegeven levertijd is 2 werkdagen, nu echter al 4 werkdagen later, en nog niets ontvangen of gehoord.

Energieweg 7

6651 KT Druten