Pluspunten

Zeer snelle levering, ook als producten van verschillende leveranciers komen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Pakket werd open en kapot aangeboden de gele zegels lagen er los bij dus de accu was gelekt. Accu zat ook niet in de originele doos maar los in een universeel doos dat de klant doet twijfelen of de accu daadwerkelijk nieuw is.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Jammer zit de hele middag te wachten . Heb verzendkosten betaald word het niet bezorgd

Pluspunten

duidelijke website goede snelle afhandeling

eigenlijk niet

Pluspunten

Geen opmerkingen, prima zo!

Ik heb geen klagen.

Pluspunten

graag de verpakking op vullen met een material zodat de inhoud niet heen en weer schuif

Pluspunten

Pluspunten

Goede website, hele scherpe prijzen, snelle levering. Echt perfect. De levering was niet alleen snel, maar ook nog eens met een flesje geconcentreerde ruitenwisservloeistof als cadeautje meegeleverd bij de nieuwe ruitenwissers. Wat een feest.

Ik kan niets bedenken.

Pluspunten

Snelle levering.. Goede prijs.. Kortom service is uitstekend.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het bedrijf zelf verdient een dikke 10 en ik zal zeker als klant terugkeren.

Kijk eens naar het vervoersbedrijf. We zijn op de afleverdag de hele dag thuis geweest maar GLS heeft het pakket bij de "buren" afgeleverd op 2 km afstand zonder dat daar iemand aanwezig was. De chauffeur heeft toen maar voor de ontvangst getekend en het pakket daar in een schuurtje achtergelaten.

Pluspunten

Nederlands bedrijf, scherp geprijsd, snelle levering. Bestelling geplaatst, binnen een half uur kreeg ik een telefoontje dat het Bosch oliefilter dat deel was van mijn bestelling in heel Europa niet leverbaar was. In plaats ervan zou het iets duurdere Mann filter geleverd worden tegen dezelfde prijs. Dat is geweldige service. En dat terwijl de prijzen al geweldig zijn: de 5 liter olie waarvoor ik net onder de 35 eu betaalde zou me bij Brezan ronde de 60 eu gekost hebben. Scherpe prijzen zijn op het internet meestal wel te vinden, maar dan kom je vaak terecht bij vage websites van bedrijven die zijn gevestigd in Duitsland of Spanje oid. Dit is een in Nederland gevestigd bedrijf. Topper!

Pluspunten

Supersnel. Duidelijke site met invulling van kenteken. Zelfs iets extra's gekregen bij ontvangst.

Enig minpuntje. Ik was de hele dag thuis, blijkt dat de chauffeur al geweest is.. nooit gezien. Het pakketje lag om de hoek achter het huis. Beetje vreemd, ook geen melding in brievenbus gedaan. Afijn, de chauffeur mag de kwaliteit van de website niet beïnvloeden.

Pluspunten

Duidelijk, snel en komt afspraken na

Pluspunten

Snel en goed

Nee

Pluspunten

goede snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ruim assortiment

Lagere tot geen verzendkosten!! Beloofd ("Track and Trace") bezorging vrijdag 21-9 maar tot en met 22-9 niets ontvangen!

Pluspunten

Snelle en vriendelijke hulp via de chat, duidelijke site, snelle levering

Track en trace kwam pas binnen op de dag van de bezorging. Beter is de avond van te voren (zoals de meeste webshops), zodat je tijd weet van bezorging (en dat je bestelling onderweg is).

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel...en juist

Zoeken makkelijker maken

Pluspunten

Snel makkelijk en prijsis oké.

Site

Pluspunten

Product is op tijd en keurig verpakt geleverd. Alleen had ik geen track and trace en stond de bezorger ineens op de stoep.

Besteld via Bol.com met als leverancier Satellietshop. Via adres kwam ik erachter dat ze eigenlijk Astrasat ofzo heten. Ik wilde de technische dienst wat vragen n.l. E.e.a. is nogal verwarrend en onnodig volgens mij.

Pluspunten

Snelle levering!

Energieweg 7

6651 KT Druten